Bırakanların Çoğu güzel para kazandı para kazanıncada bırakmak istediler iş kurdular örnek veremem ama çoğunluk böyle yaptı bırakanlar ise geri geldiler örnek orbion çoğu türk yayıncıda hala videolarını çekiyorlar ha ben oynamıyorum ama arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla hile mevzusu düzelmiş ayrıca baya güzel yapmışlar yani adamlar emek vermiş ama yinede pubg tavsiye etmiyorum oynamayın oynatmayın
Bu tarz oyunlar asla ve asla bitmez. Oyuncu sayisi düşer ama gelen yeni nesiller oynamaya devam eder. Sadece cs vardı ölüsü bile piyasayi solluyordu valo da öyle. Ben oynamiyorum ama asla bitmez
Aktif bi şekilde valorant oynuyorum, adamlar fazlasıyla map ve karakter yaptılar, bu senin oyunu takip etmediğin anlamına geliyor. Ayrıca hile konusuna gelirsek cs2'ye göre daha az hile var oyunda, adamlar ayrıca açıkları kapıyolar, bizzat kendi kullandığım açıkları adamlar hepsini 1 hafta içinde kapadı. Ayrıca yenilik diyorsunda valorant daha yeni çıkmış bir oyun.
Bide gelmişsin valorant bitecek diyorsun, afedersinde kaynakkk??? Valorant ve cs2'nin her zaman oyuncusu ve e-spor etkinlikleri olur. Gidip valorant diyeceğine wolfteam deseydın daha gerçekci olurdu dostumm
Aktif bi şekilde valorant oynuyorum, adamlar fazlasıyla map ve karakter yaptılar, bu senin oyunu takip etmediğin anlamına geliyor. Ayrıca hile konusuna gelirsek cs2'ye göre daha az hile var oyunda, adamlar ayrıca açıkları kapıyolar, bizzat kendi kullandığım açıkları adamlar hepsini 1 hafta içinde kapadı. Ayrıca yenilik diyorsunda valorant daha yeni çıkmış bir oyun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide gelmişsin valorant bitecek diyorsun, afedersinde kaynakkk??? Valorant ve cs2'nin her zaman oyuncusu ve e-spor etkinlikleri olur. Gidip valorant diyeceğine wolfteam deseydın daha gerçekci olurdu dostumm
dostum güncel olarak altın 1 im plat 3 deydim ve son olarak 3 ranked maç attım ve bıraktım ne kaynağı Allah rızası için 2 dk valoran ile ilgili kötü yorumlara baksan dediğimi anlayacaksın 2021 den beri oynuyorum fazlasıyla map ve karakter yaptılar cümlesine kendin bile inanmadın biliyorum ve 10-17 yaş arası Allaha Kitaba herkesin anasına bacısına söven veletlerden başka veya kendini boostlatma karşılığında fotoğraflarını atan kızlar harici kimler oyunu oynuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
wolfteam'e laf mı attın sen şimdi gerçek fps oyunu oynamadığın belli ulan hangi oyunda hem silahla ateş edip hem kurtla takla atabildin he ahjsdajklhsdasdad