Valorant hilelerin artması

Riot sadece oyun yapmakta iyi sonra gitgide kalitesi aşşağı iniyor.

Son 1 2 hafta içinde her Rank maçında şüpheleniyorum hesabım yüce 2 bayadır da bu eloda oynuyorum önceden gayet rahat bir şekilde oynayabildigim bu eloda son haftalarda defalarca hileyle karşılaşmış gibi hissediyorum replay sistemi gelmesiyle de son 10 maçta 2 kişiyi banlattım banlanmayan da bir o kadar oyuncu vardır gibi geliyor bunun sebebi ne son zamanlarda mi hile arttı ben mi öyle düşündüğüm için öyle hissediyorum fikirlerinizi merak ettim
valo da her zaman çok hile vardı mermi dümdüz gidiyo ayağına eli kolu tutmayan adamlar one tap atıp duruyor ama baksan adam daha map bilmiyor özellik bilmiyor, cs de oynanmaz valo da oynanmaz bf6 open beta yı denedikten sonra fps silah oyunu olarak sadece bf6 oynamayı düşünüyorum
kimlik ile kayıt gelesiye kadar valo falan oynamam, herkesin 1 tane hesabı olacak bak kalıyormu hile.

Cs faceitte durumlar nasıl bilen birisi yazabilir mi belki oraya geçebilirim çünkü valorantta 5 maçtan 2 sinde oyunun gidişatını etkileyecek kadar kullanılıyor hile

ELO olayına göre değişiyor. Ama bir kaç Youtuber'a bakıyorum, Level 10'larda bile karşıya hile gelebiliyor. Artık şans işi, ama daha az. Bir de adamlar premium serverlarda oynuyor.

valo da her zaman çok hile vardı mermi dümdüz gidiyo ayağına eli kolu tutmayan adamlar one tap atıp duruyor ama baksan adam daha map bilmiyor özellik bilmiyor, cs de oynanmaz valo da oynanmaz bf6 open beta yı denedikten sonra fps silah oyunu olarak sadece bf6 oynamayı düşünüyorum
kimlik ile kayıt gelesiye kadar valo falan oynamam, herkesin 1 tane hesabı olacak bak kalıyormu hile.
Şu lolde kasa kalktığında insanların yaptığı toplu oyuna girmeme olayı işe yaramıştı japonyada kimlik doğrulama olayı vardı sanırım insanlar yine o tarz bir protestoyla getirebilir başka bir ülkede uygulanıyorsa her yerde yapılabilir tamamen satış politikası ve Topluluğu önemsememesinden dolayı yapılmıyor

Son 1 2 hafta içinde her Rank maçında şüpheleniyorum hesabım yüce 2 bayadır da bu eloda oynuyorum önceden gayet rahat bir şekilde oynayabildigim bu eloda son haftalarda defalarca hileyle karşılaşmış gibi hissediyorum replay sistemi gelmesiyle de son 10 maçta 2 kişiyi banlattım banlanmayan da bir o kadar oyuncu vardır gibi geliyor bunun sebebi ne son zamanlarda mi hile arttı ben mi öyle düşündüğüm için öyle hissediyorum fikirlerinizi merak ettim
Güncel immo 2 yim yücedeyken banada çok denk geliyordu legit oynuyor herkes botlar algılamıyor o yüzden. Buna bi çözüm gerek. Radi ve immo eloda manuel olarak izleniyor maçların çoğunluğu canlı olarak bu nedenle bu sorun pek yok

Güncel immo 2 yim yücedeyken banada çok denk geliyordu legit oynuyor herkes botlar algılamıyor o yüzden. Buna bi çözüm gerek. Radi ve immo eloda manuel olarak izleniyor maçların çoğunluğu canlı olarak bu nedenle bu sorun pek yok
Bu radi immo eko manuel izleniyoru bende duymuştum bu riotun bir açıklaması mı ve evet hile çok büyük bir sorun şuan yüce eloda bu kadar kötü oynayıp bu kadar verim almaları beni sıktığı için oyunu sildim

Bu radi immo eko manuel izleniyoru bende duymuştum bu riotun bir açıklaması mı ve evet hile çok büyük bir sorun şuan yüce eloda bu kadar kötü oynayıp bu kadar verim almaları beni sıktığı için oyunu sildim
Evet immo ve radi eloda genelde şüpheli hesapların maçları canlı izleniyor, yüce elo şuan cidden bataklık. Legit hileler çok artmış durumda immoya çıkana kadar 2 güne bir kp iadesi alıyordum. İmmoda daha hiç hile olayı yaşamadım

Geldi mi bilmiyorum ama cep telefonu doğrulaması gelmesi iyi olacak ayrıca Smurf hesaplar kazanlar falan da ban yiyecek gayet iyi bence rekabetin içine ediyordu high ranklar alt ranklarda takılıp.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boostlu hesap çok denk geliyor misal silah uğrunda yücelik immo elmas falan gözüküyor fakat oynayış ve skorlara baktığımda adamlar demir gümüş max altın falan yani. Bende buna çıldırıyorum o adamlar benim maçıma ve takımıma geliyor o maçtan ben verim alamıyorum ne info veriyorlar ne oynuyorlar etkisiz elemanlar 1v9 oynuyorum resmen maçı çevir çevirebilirsen 🤬

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Ben CS2 de v*lo da oynamıyorum bra beni ilgilendirmez

Geri