valo da her zaman çok hile vardı mermi dümdüz gidiyo ayağına eli kolu tutmayan adamlar one tap atıp duruyor ama baksan adam daha map bilmiyor özellik bilmiyor, cs de oynanmaz valo da oynanmaz bf6 open beta yı denedikten sonra fps silah oyunu olarak sadece bf6 oynamayı düşünüyorumSon 1 2 hafta içinde her Rank maçında şüpheleniyorum hesabım yüce 2 bayadır da bu eloda oynuyorum önceden gayet rahat bir şekilde oynayabildigim bu eloda son haftalarda defalarca hileyle karşılaşmış gibi hissediyorum replay sistemi gelmesiyle de son 10 maçta 2 kişiyi banlattım banlanmayan da bir o kadar oyuncu vardır gibi geliyor bunun sebebi ne son zamanlarda mi hile arttı ben mi öyle düşündüğüm için öyle hissediyorum fikirlerinizi merak ettim
riotuk tek iyi yaptigi sey pazarlama bu arada öyle bi hype olsuturuyorlarki 1-2 sene sürüyoRiot sadece oyun yapmakta iyi sonra gitgide kalitesi aşşağı iniyor.
Cs faceitte durumlar nasıl bilen birisi yazabilir mi belki oraya geçebilirim çünkü valorantta 5 maçtan 2 sinde oyunun gidişatını etkileyecek kadar kullanılıyor hile
Şu lolde kasa kalktığında insanların yaptığı toplu oyuna girmeme olayı işe yaramıştı japonyada kimlik doğrulama olayı vardı sanırım insanlar yine o tarz bir protestoyla getirebilir başka bir ülkede uygulanıyorsa her yerde yapılabilir tamamen satış politikası ve Topluluğu önemsememesinden dolayı yapılmıyorvalo da her zaman çok hile vardı mermi dümdüz gidiyo ayağına eli kolu tutmayan adamlar one tap atıp duruyor ama baksan adam daha map bilmiyor özellik bilmiyor, cs de oynanmaz valo da oynanmaz bf6 open beta yı denedikten sonra fps silah oyunu olarak sadece bf6 oynamayı düşünüyorum
kimlik ile kayıt gelesiye kadar valo falan oynamam, herkesin 1 tane hesabı olacak bak kalıyormu hile.
Güncel immo 2 yim yücedeyken banada çok denk geliyordu legit oynuyor herkes botlar algılamıyor o yüzden. Buna bi çözüm gerek. Radi ve immo eloda manuel olarak izleniyor maçların çoğunluğu canlı olarak bu nedenle bu sorun pek yokSon 1 2 hafta içinde her Rank maçında şüpheleniyorum hesabım yüce 2 bayadır da bu eloda oynuyorum önceden gayet rahat bir şekilde oynayabildigim bu eloda son haftalarda defalarca hileyle karşılaşmış gibi hissediyorum replay sistemi gelmesiyle de son 10 maçta 2 kişiyi banlattım banlanmayan da bir o kadar oyuncu vardır gibi geliyor bunun sebebi ne son zamanlarda mi hile arttı ben mi öyle düşündüğüm için öyle hissediyorum fikirlerinizi merak ettim
Bu radi immo eko manuel izleniyoru bende duymuştum bu riotun bir açıklaması mı ve evet hile çok büyük bir sorun şuan yüce eloda bu kadar kötü oynayıp bu kadar verim almaları beni sıktığı için oyunu sildimGüncel immo 2 yim yücedeyken banada çok denk geliyordu legit oynuyor herkes botlar algılamıyor o yüzden. Buna bi çözüm gerek. Radi ve immo eloda manuel olarak izleniyor maçların çoğunluğu canlı olarak bu nedenle bu sorun pek yok
Benim anakarıtn kendi wifisi varwifi usb'im vardı oyunlara girince bana da öyle oluyordu pc asla kapanmıyordu.
Evet immo ve radi eloda genelde şüpheli hesapların maçları canlı izleniyor, yüce elo şuan cidden bataklık. Legit hileler çok artmış durumda immoya çıkana kadar 2 güne bir kp iadesi alıyordum. İmmoda daha hiç hile olayı yaşamadımBu radi immo eko manuel izleniyoru bende duymuştum bu riotun bir açıklaması mı ve evet hile çok büyük bir sorun şuan yüce eloda bu kadar kötü oynayıp bu kadar verim almaları beni sıktığı için oyunu sildim
Gold hocam şuan plat dan düştümKaç maç kadar oynadınız ve hangi elolarda ortalama