Neler Yeni

Valorant i512400f düşük fps

az olduduğunu biliyorum sorunu nasıl çözecem
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl yapacam gigabayt b760mh ddr4 anakart
Bios defaultsa ayar yapmana gerek yok. Windows' ta dengeli veya yüksek performans modunda boost clock hızlarına ihtiyacı olduğunda çıkar zaten işlemci.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,700
İsim
Oğuz
Bios ayarı yapmana gerek yok. Aynı işlemciye sahibim temel olara 2.5, gerek duyduğunda da 4.4 ghz'a kadar çıkıyor oyunlarda. Valorantta 4060 ile birlikte 400 FPS civarı değerleri alabiliyorum. Sizde gariplik var.

umutayvaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
umutayvaz
Tüm çekirdekleri boost clock hızında çalışıyor mu?

Bios ayarı yapmana gerek yok. Aynı işlemciye sahibim temel olara 2.5, gerek duyduğunda da 4.4 ghz'a kadar çıkıyor oyunlarda. Valorantta 4060 ile birlikte 400 FPS civarı değerleri alabiliyorum. Sizde gariplik var.
işte 1 ay oldu sistemi alalı format atsam düzelirmi

Ekler

• Screenshot_30.png
    Screenshot_30.png
    371.6 KB · Hit: 23

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Emre
denetim masası > Donanım Ve Ses > Güç Seçenekleri oradan performans modunu seçin

Windows'da güncellemeler eksik olabilir Update yapın

Fpsnizde bir absürtlük var zaten ryzen 5 5600 ve rx570 ile sizden daha fazla fps alıyorum

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
ulaş dursun

işte 1 ay oldu sistemi alalı format atsam düzelirmi
geçen pc hocasında bi video izlemiştim msi aftderburner %1 fpslerin düşüşüne yol açıyormuş cpu Watt değeri ekran kartı sıcaklık falan o değerleri kapatsana hocam pc hocasının videosuna bak bi sen

umutayvaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
umutayvaz
geçen pc hocasında bi video izlemiştim msi aftderburner %1 fpslerin düşüşüne yol açıyormuş cpu Watt değeri ekran kartı sıcaklık falan o değerleri kapatsana hocam pc hocasının videosuna bak bi sen
İzledim onu yaptım aynı değişen bişey yok

umutayvaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
umutayvaz
denetim masası > Donanım Ve Ses > Güç Seçenekleri oradan performans modunu seçin

Fpsnizde bir absürtlük var zaten ryzen 5 5600 ve rx570 ile sizden daha fazla fps alıyorum
güncelleme yok yüksek performans

acaba ram 2133 de çalıştığı için öyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,814
Üyeler
165,240
Son üye
rudeboy110
Top Bottom