Valorant inanılmaz derecede drop

stbeox

80+
Reaksiyon skoru
70
Sadece videoyu koyuyorum artık gerçekten ne yapacağımı şaşırdım sorunun ne olduğunu da anlayamadım oyunu artık bu sistemle bile oynayamaz hale geldim lütfen bir öneri sunabilir misiniz

ramda harbiden bisey var pc yi kapatıp açtığında hemen görev yöneticisini açıp bellek kullanımına bakabilirmisin
Post automatically merged:

pc yi yeni açmana rağmen bellek kullanımı yüksekse ona göre bisey söylücem

ramda harbiden bisey var pc yi kapatıp açtığında hemen görev yöneticisini açıp bellek kullanımına bakabilirmisin

maç bitsin hemen atayım hocam şimdi valorant boş boş ban atacak çıkarsam

İşletim sisteminiz win10/11 olarak düşünülürse arka planda bir windows update işleminin sürdüğü kabul edilebilir. Ayarlar da windows update e girip güncelleme işlemini kontrol edin. Sistem güncellenmek istiyorsa edin. Sonrasında grafik sürücünüzün yeni versiyonu çıktıysa onu da indirip yükleyin. Düzelecektir. İnternet bağlantı problemi videoda görünmüyor. Sağ üstte bağlantı problemi sembolleri çıkardı wifi kullanıyorsanız.

İşletim sisteminiz win10/11 olarak düşünülürse arka planda bir windows update işleminin sürdüğü kabul edilebilir. Ayarlar da windows update e girip güncelleme işlemini kontrol edin. Sistem güncellenmek istiyorsa edin. Sonrasında grafik sürücünüzün yeni versiyonu çıktıysa onu da indirip yükleyin. Düzelecektir. İnternet bağlantı problemi videoda görünmüyor. Sağ üstte bağlantı problemi sembolleri çıkardı wifi kullanıyorsanız.
sorun ram da ama
bunlar yapılması gerelen amayapsa bile düzelmeyecek büyük ihtimaller

Raminiz 16gb ram ise yetmemesi imkansız. 8Gb ram ise ssd kullanmanız halinde yine idare edecektir. Videodan okuyamadım kaç gb raminiz oldugunu.
Benzer dropları yasadım ve anlattıgım sekilse cozdum. Hemde 32gb ddr5 ram ve 6800h işlemci ile.

1720204425153.png

böyle hocam update yeri

16 gb ram var ve şimdi nvidia game surucusunu guncellıyorum

pcyi yeniden başlattım hocam kullanımlar böyle
1720204722493.png

Sadece videoyu koyuyorum artık gerçekten ne yapacağımı şaşırdım sorunun ne olduğunu da anlayamadım oyunu artık bu sistemle bile oynayamaz hale geldim lütfen bir öneri sunabilir misiniz
Hocam bendede eski bir laptop vardı iyi kötü 70-80 FPS oynuyordum drop yemiyodum , fakat yeni güncellemelerle aşırı drop yemeye başladım ve sinirlenip cihazı yumrukladım . Aynı sorun kuzenimdede oldu fakat onda 1660 süper 5600x var . Bence sorun oyunda .

Geri