Valorant koleksiyon önerisi

Vandal : Kaos, Kuronami
Phantom : Yeni Gelecek Champions
Op : Ejder, Yağmacı ya da yeni nesil bir şeyler.
Sheriff : Kovboy, Kuronami, Yağmacı, Çok düşük ihtimal ama RGX 3.0. Kısa Vadede Kovboy, Uzun Vadede Yağmacı veya Kuronami. Önerim Kuronami, daha yeni, yağmacı sıktı artık.
Ghost : Fatih, Yağmacı, Gaia, Valiant Hero ( Maymun Seti ). Önerim Kısa ve Uzun Vadede Fatih.
Classic : Başka seçenek yok, direkt asil classic. Baymaz, yormaz, sıkmaz. Sadece mavi rengi açılabilir, geri kalanlar classic için boş harcama.
Guardian : Asil, Yağmacı, Gaia, düşük ihtimal Oni, yine düşük ihtimal RGX, Özel Harekat, Spectrum.
Marshal : Kuronami ya da Kovboy net.

Odin, Judge, Frenzy gibi diğerlerini söylemiyorum, bir süre sonra onları al. Önce eksiklerini tamamla. Mesela saydığım silahlarda skinlerini 6 ayda tamamladın, 9 - 10. ayda kalanları tamamla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Karambiti yeni aldım. 890 TL verdim. Bir süre sonra sıkacak, hatta ilk haftada sanırım. Yağmacı karambitle git gel kullanıcam.
Karambit almayayımmı yani

Baymayan tek silah adı üstünde Asil dir , bir sürü vandalım var asil den vaz geçemiyorum zevfk meselesi , ydıldız belası nı sesinden dolayı tercih etme derim.

Hocamlar bende rgx karambit alıcam. çok hoşuma gitti sıkarmı ki ?

Başka bir bıçak önerin var mı
RGX Katana, Yağmacı Karambit, Xenohunter, Asil Karambit ( beğenen az var ama bence gayet iyi. ), Delipop Bıçağı ( balta olan değil ).
Fakat hepsinin içinde, yeni gelecek olan Champions Katana. Al ve kullan. Beğenmesen dahi, hesabına değer katıyor. O Açıdan da bakabilirsin.

Hocamlar bende rgx karambit alıcam. çok hoşuma gitti sıkarmı ki ?
Bir tanıdığında varsa 1 - 2 maçlık kullan. Sıkarsa, alma.

RGX Katana, Yağmacı Karambit, Xenohunter, Asil Karambit ( beğenen az var ama bence gayet iyi. ), Delipop Bıçağı ( balta olan değil ).
Fakat hepsinin içinde, yeni gelecek olan Champions Katana. Al ve kullan. Beğenmesen dahi, hesabına değer katıyor. O Açıdan da bakabilirsin.

2 saat gibi bir süre kullandım sıkmadı ama sıkacak gibi hissediyorum

Katana sevmiyorum almam galiba

tanıdık yok ama aşırı hoşuma gidiyor. Bence oyunun en iyi bıcağı. Umarım sıkmaz.

Hocam 3500ü yatırmayacağım 5000vp var ne yapabilirim?

1 battlepass bide gece pazarı bekleyeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,166
Üyeler
173,616
Son üye
erenssswwweden
Geri