Valorant Silahları ?

WoLkaN

80+
Reaksiyon skoru
0
Valoranttaki silahlardaki skinler silahların sprayine vs. etki ediyor mu? mesela standart phantom la iyon phantom u aynı şekilde kullanamıyorum. Nedenini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Skinler silahların spray patternlerine etki ediyor mu? Öğrenmek istediğim bu şimdiden teşekkürler.

Valoranttaki silahlardaki skinler silahların sprayine vs. etki ediyor mu? mesela standart phantom la iyon phantom u aynı şekilde kullanamıyorum. Nedenini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Skinler silahların spray patternlerine etki ediyor mu? Öğrenmek istediğim bu şimdiden teşekkürler.
Hayır.Fakat insanın pskilojisiyle oynuyor resmen skinler bendede öyle oluyor ama öyle bir şey yok oyun P2W değil.

Hissiyatı etkiliyor diye biliyorum. Direkt iyileştiriyor kötüleştiriyor diyemem ama kullanım hissiyatını değiştiriyor diye biliyorum.

Valoranttaki silahlardaki skinler silahların sprayine vs. etki ediyor mu?
Psikolojik olarak evet.
mesela standart phantom la iyon phantom u aynı şekilde kullanamıyorum.
İyon Phantom'da radyanit puanları ile geliştirme yaptıkça o vuruş hissiyatı değişiyor.
Silahın sesi olsun ucu olsun bunların hepsi psikolojik bir etken.

Skinlerin hiçbir etkisi yok fakat gaza getirdiği için vuruyor olabilirsin. ( yani ben skinle oynayınca daha iyi vuruyorum, psikolojik büyük ihtimal)

Ejderya biraz dikkat dağıtıcı bir de bazı skinlerde yakınlaştırma nişangahı değişiyor. Bence ikisi de kötü yönde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,824
Üyeler
188,482
Son üye
Kudsi Sabırsız
Geri