Valorant unreal engine 5 güncellemesi ekran sürekli pikselleşmeye başladı

Reaksiyon skoru
3
Valorant unreal engine 5 güncellemesinden sonra ekran sürekli pikselleşmeye başladı. Hareket ettikçe ekran piksel piksel oluyor takılmalar meydana geliyor. Dünden beri çok sinir etti çözümünü bilen var mıdır?

Bende de ciddi bir fps artışı oldu fakat ara ara anlamsız droplar yiyorum. Yeni patch getirirler muhtemelen bu hafta tekrar. Yeni oyun motoruna geçildi, illaki sıkıntılar olur.

anlamadığım şey niye test etmeden oyunları çıkartıyorlar bir sürü ekipler yok mu bu oyunu geliştiren 5 10 kişi mi geliştiriyor anlamadim ki yada 30 temmuzu tutturabilmek için beta gibi birşeyken çıkarttılar bunlarda valve'a özeniyor galiba

anlamadığım şey niye test etmeden oyunları çıkartıyorlar bir sürü ekipler yok mu bu oyunu geliştiren 5 10 kişi mi geliştiriyor anlamadim ki yada 30 temmuzu tutturabilmek için beta gibi birşeyken çıkarttılar bunlarda valve'a özeniyor galiba
klasik riot hocam dev bir şirketiz diyolar ama 15 kişilik gibiler desteklerine bakan adam bile yok ne beklenirki

Benim bildiğim kadarıyla 1 aydır falan çıkış için detaylı test ediliyor yeni motor. Riot'un test ekibinin yaptığı test ve oyuncuların yaptığı test bir değil, günde ortalama 5-6m kişi oynuyor oyunu. Yine de fps drop gibi yaygın bir sorunun önüne geçip öyle çıkartmalıydılar.

Valorant unreal engine 5 güncellemesinden sonra ekran sürekli pikselleşmeye başladı. Hareket ettikçe ekran piksel piksel oluyor takılmalar meydana geliyor. Dünden beri çok sinir etti çözümünü bilen var mıdır?
valla bilmiyorum ama berbat oldu şahsi görüşüm 1200-1400 arası veren cihaz 500-700 arasına nasıl düşebilir

Bende de ciddi bir fps artışı oldu fakat ara ara anlamsız droplar yiyorum. Yeni patch getirirler muhtemelen bu hafta tekrar. Yeni oyun motoruna geçildi, illaki sıkıntılar olur.
Bende de fps değişmedi direk muhtemelen iyi pclerde değilde biraz daha alt segment pc lerde etki ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla bilmiyorum ama berbat oldu şahsi görüşüm 1200-1400 arası veren cihaz 500-700 arasına nasıl düşebilir
Hocam menüde 1000 fps veriyordu benim sistem en yüksek ayarlarda şuan 1000 görmüyor oynanışa etksi olmadı ama bende drop falan

Test edebilecek kadar çeşitli sistemleri olduğunu sanmıyorum. Her işletim sisteminde her donanımda ayrı ayrı test etmek epey uğraştırıcı olurdu. Loldeki gibi pbe sunucuları var mı bilmiyorum valo oynamıyorum ama pbe sunucularında beta güncellemeleri atıp feedback toplayarak oyunculara test ettirebilirlerdi. Direkt ana oyuna update getirmişlerse saçmalık olmuş.

Gördüğüm kadarıyla performans iyileşmesi olmuş ama bir kaç update lazım tam oturması için biraz sabır.

Bende de fps değişmedi direk muhtemelen iyi pclerde değilde biraz daha alt segment pc lerde etki ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam menüde 1000 fps veriyordu benim sistem en yüksek ayarlarda şuan 1000 görmüyor oynanışa etksi olmadı ama bende drop falan
drop yedim ustam ben çok saçma

inşAllah valla
Düşük ayarlarda denemedim ama çok az bi fps düştü valorant önemsiyor oyuncuları düzeltirler diye umuyorum bazı buglar da oyun içinde mevcut hala örnek ajan seçtikten sonra ajan bi 10 saniye gözükmüyor bazen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,854
Üyeler
184,062
Son üye
sonsuz42
Geri