Neler Yeni

valorant update hatası

Ensar_56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ensar Denizhan
beyler sa ne zaman oyuna girsem veya hesap değiştrisem hep böyle update yapıyo hızlıda yapmıyo bazılarınız der güvenlik kontrolü yapıyo olaiblir diye ama eskiden yapmaszdı şimdi yapmaya başladı ve çok yavaş ilerliyo nolur yardım edin
Mesaj otomatik birleştirildi:

beyler sa ne zaman oyuna girsem veya hesap değiştrisem hep böyle update yapıyo hızlıda yapmıyo bazılarınız der güvenlik kontrolü yapıyo olaiblir diye ama eskiden yapmaszdı şimdi yapmaya başladı ve çok yavaş ilerliyo nolur yardım edin

bu arada zulayı ben oynayım kardeşim oynuyo :D

Ekler

• Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    1.5 MB · Hit: 21

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
nk

oyun son güncellemeden sonra çeşitli şekilde hatalar veriyor tespit ettikçe çözüyorlar ama sonu gelmedi hala

Kanaken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımı
Son güncellemeden sonra beni oyundan atmaya başladı
arkadaşlarımın fpsleri çok düştü
inşallah düzeltirler

Halis~

80+
Son güncellemeden sonra beni oyundan atmaya başladı
arkadaşlarımın fpsleri çok düştü
inşallah düzeltirler
Oyun gittikçe getirdiği güncellemelerle FPS leriniz düşecek sisteminiz kotuyse 2 yıl önceki FPS degerleriyle şimdiki FPS değerleri bir değil 6-7 ajan ve bir sürü tema v.s geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,081
Üyeler
166,480
Son üye
crazy mango
Top Bottom