leroxy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 24
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 17,919
- İsim
- Alp
- İlgilendiği Kategoriler
- İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Konudaki birkaç şeyin detayını paylaşmak istiyorum.
Skiller konusu ise karışık. Oyunun yapımında "Skiller sadece kill almanıza YARDIMCI OLACAK" denmişti. Ancak Raze, Brimstone, Killjoy gibi karakterlerin Skillerine (Bak ulti demiyorum skill) baktığımızda onlarla cayır cayır kill alınabiliyor. Bu konu karışık.
Ayrıca belirli haftalar var. Mesela Split haftası, Icebox haftası gibi. Her hafta main map değişiyor. Main map daha fazla gelmeye başlıyor.
Sadece bu da değil afk kaldıysan ne kadar süre kaldın, oyunda kaç killin hs olarak sayıldı gibi şeyler de dahil. Çok etken var ya.
Bitti.
Ayrıca oyunun 2020'deki beta görüntüleri ile 2014'teki Beta görüntüleri tamamen aynıydı. Bu süreçte Ac, Buglar, Mapler, Karakterler ve skilleri/ultileri, Oynanışa çalışmışlar.
CS:GO'da da olduğu gibi VALORANT da bir ekonomi sistemine sahip. Karşı takımın ne zaman eko kalacağını yenilgi başına verilen parayla hesaplayabiliyorsunuz.Silahlar her takımda aynı, karaktere göre skiller değişiyor.
Skiller konusu ise karışık. Oyunun yapımında "Skiller sadece kill almanıza YARDIMCI OLACAK" denmişti. Ancak Raze, Brimstone, Killjoy gibi karakterlerin Skillerine (Bak ulti demiyorum skill) baktığımızda onlarla cayır cayır kill alınabiliyor. Bu konu karışık.
İade işi de sıkıntılı. O skini kuşandıktan sonra bir maça girersen ki bu loglarda tutuluyor. Bunu yaparsan iade kabul edilmiyor.Valorant'ta ise hem istediğin zaman alamazsın mağazana düşmesi gerekir hem de takas ve satma olayı hesabını elden çıkartmadan yok sadece iade var ve onun da belli şartları var. Kısaca aldığın desenle evleniyorsun desek yeri.
CS:GO'da çok sayıda map mevcut. Şimdilik sadece 5 harita olduğu için seçme gelmiyor. Ancak yakın zamanda geleceği bilgisi elimizde. Temmuz ayına kadar PBE gelecek dendi. PBE Dahilinde yeni mapi getirirler diye düşünüyorum.Valorant'ta ise yok, random şekilde atıyor. Riot bir mapin daha çok oynanıp diğerinin daha az oynanmasını istemiyor sanırım.
Ayrıca belirli haftalar var. Mesela Split haftası, Icebox haftası gibi. Her hafta main map değişiyor. Main map daha fazla gelmeye başlıyor.
MMR sistemi Win Streak, Asist, Kill, MVP Olduğun maçlar, Düellocu, Kontrol uzmanı veya Gözcü olan karakterleri seçip bu karakterler ile nasıl performans gösterdiğine bağlı. Ayrıca buna geçmiş act rankın, Win-Lose baskınlığı, oyun içi bireysel performansın, Clutch, Ace, Flawless gibi maç içerisinde aldığın ünvanlar da dahil oluyor.Valorant'ta maç sonu tecrübe puanı gibi bir şey veriyor yani ne zaman rank atlayacağınız aşağı yukarı belli ve MMR sistemi de var onu araştırarak öğrenmeniz daha iyi olur.
Sadece bu da değil afk kaldıysan ne kadar süre kaldın, oyunda kaç killin hs olarak sayıldı gibi şeyler de dahil. Çok etken var ya.
Bitti.
Ayrıca oyunun 2020'deki beta görüntüleri ile 2014'teki Beta görüntüleri tamamen aynıydı. Bu süreçte Ac, Buglar, Mapler, Karakterler ve skilleri/ultileri, Oynanışa çalışmışlar.