Yardım Valroant'ta fsr nasıl açılır, gerek var mı?

BurakPasha

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
553
Arkadaşlar VALORANT fsr destekliyor mu? Destekliyorsa hangi sürümde ve nasıl açabilirim? 1920x1080'60hz iken 1280x1024'75 hz oluyor ve fps fazla oynamıyor. 1280x1024 kalitesini arttırmak için fsr kullanabilir miyim?

Öncelikle FSR değil RSR. RSR'yi destekliyor fakat gerek olduğunu düşünmüyorum. FSR'yi tabii ki de desteklemiyor.

Öncelikle FSR değil RSR. Destekliyor fakat gerek olduğunu düşünmüyorum.
1673880194765.png

Bu özellik fsr diye geçmiyor mu?

Bu RSR. Ayrıca valorant işlemci odaklı oldugu için muhtemelen sadece görüntü kalitesini düşürecek Ayrıca RSR, FSR 1.0 temelli bir teknolojidir.
1673880250790.png

FSR oyun içinden mi açılıyor? (Valorant dışı oyunlarda.)

Hayır, FSR AMD FidelityFX Super Resolution olarak geçiyor ve kabaca fps arttırmaya yarıyor. RSR ise Nvidia'daki DSR'ye rakip olan görüntü upscale teknolojisine deniyor. Attığınız fotoğraftakine RSR deniyor yani
Tamamdır teşekkür ederim.

Hayır, FSR AMD FidelityFX Super Resolution olarak geçiyor ve kabaca fps arttırmaya yarıyor. RSR ise Nvidia'daki DSR'ye rakip olan görüntü upscale teknolojisine deniyor. Attığınız fotoğraftakine RSR deniyor yani
DSR'ye rakip olan bu hocam.
1673880541768.png

RSR galiba NIS teknolojine rakip.

1673880768974.png

1673880784810.png

Kafam karıştı şimdi bu ikisinin farkı ne?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amd süper çözünürlüğe FSR demiş. FidelityFX Super Resolution açılımını vermiş.

Olm herkes bişey söylüyo konuylada alakam yok ben bile anlamadim

Olm herkes bişey söylüyo konuylada alakam yok ben bile anlamadim
Anladığım kadarı ile RSR, FSR alternatifi. FSR altyapısı ile birlikte tüm oyunlarda geçerli fakat FSR 1.0 kullanıyormuş @RevDeisDou 'nun dediğine göre. Açıklamasında da FSR kullanarak yaptığını anlatıyor. VSR iste DSR alternatifi, onun şu an konuyla alakası yok.

RSR ise Nvidia'daki DSR'ye rakip olan görüntü upscale teknolojisine deniyor. Attığınız fotoğraftakine RSR deniyor yani
Hatan var. RSR, DSR rakibi değil. NIS rakibi. DSR rakibi olan teknoloji VSR.

RSR=Radeon Super Resolution
NIS=Nvidia Image Scaling
FSR=FidelityFX Super Resolution
DSR=Dynamic Super Resolution
VSR=Virtual Super Resolution

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,975
Üyeler
185,009