🔥İndirim Vasagle L Çalışma Masası 2.599₺

zaten fiyati o değil :kekw:
7.5dan indirime girip 3k olursa alınır ancak yoksa ikisi de iş görmeyecek masalar anca ders çalışmaya alırsın oyun için imkanı yok 50cm yetersiz 65 70 80 olsa düşünmeden alırdım İnce olmasına rağmen

7.5dan indirime girip 3k olursa alınır ancak yoksa ikisi de iş görmeyecek masalar anca ders çalışmaya alırsın oyun için imkanı yok 50cm yetersiz 65 70 80 olsa düşünmeden alırdım İnce olmasına rağmen
3k ya onu alamazsın imkansız anca 5.5k civarina iner oda şansa

Bu masada monitör standı kullanmak için standı vidalamak gerekiyor. Mengene ile tutturamazsınız çünkü masanın kenarlarından demir geçiriyor.
2 4k standa veriyorsun 2.5 masaya veriyorsun oluyor sana 6.5k bir anlamı kalmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3k ya onu alamazsın imkansız anca 5.5k civarina iner oda şansa
Bu fiyatlara değeceğini sanmıyorum iki masanında Oyun için

2 4k standa veriyorsun 2.5 masaya veriyorsun oluyor sana 6.5k bir anlamı kalmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyatlara değeceğini sanmıyorum iki masanında Oyun için
Bi ara temuda bin liraya çift kollu monitör standı geliyodu ihtiyacı olmayan bile almıştı‌. Bu tarz bişe bulursan ölçüye çok takılmazsın

Koçtaş'ta siyah versiyonu aynu fiyata düşsün alırım. @Perfectshot06 kupona bile gerek kalmadı da Amazon'da varsa alırım

parayı bulmuşsun masalar falan?
1757092672738.webp

yeni üyelik indirimi 150 ve 200 maximum banka puanıyla birlikte aldım. 2250 tl geldi. ürünü geldikten sonra 10 gün kargoyu açmayacağım malum fiyatı düşüyor son ana kadar kurmadan bekleyeyim.

aynı model 100 cm genişliği olan masa da 1000 tl. onu da 900 e alıp L masayı u ya çevirme fikri var şu an ama tam karar veremedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,496
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri