Vatan Bilgisayar Fiyat

misorders

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba, vatan bilgisayardan, bilgisayar almak istiyorum lakin sitedeki ve mağazadaki fiyatlar aynı mıdır?

Siteye özel fiyatlarda web’e özel fiyat ibaresi oluyor yoksa aynıdır

webe özel fiyat değilse daha üstü olamaz, bazen daha düşük bile olabiliyor mağazalarda.

yakın zamanda almayı düşünüyorsan vatan mağazaları tüm türkiye de kapalı şuan mağazadan alma şansın yok zaten.

Baktığın sistemdeki mağazada bul seçeneğine tıklayarak mağazada o sistem görünüyorsa aynıdır. Yoksa farklıdır.

Baktığın sistemdeki mağazada bul seçeneğine tıklayarak mağazada o sistem görünüyorsa aynıdır. Yoksa farklıdır.
mağazada o sistem görünüyorsa stokta vardır gözükmüyorsa stokta yoktur, fiyatla alakalı bir durum değildir bu.

Merhaba, vatan bilgisayardan, bilgisayar almak istiyorum lakin sitedeki ve mağazadaki fiyatlar aynı mıdır?
aynı kardeşim ben virüsten önce imzamdaki sistemi vatandan toplatmıştım ama heralde değişim olmuyor parçalarda orda ücretsiz montajıda yapılabiliyor

HDD aldiydim stokta yoktu. Mağazaya gittim vardi. +50 TL de fark vardı. O yüzden dedim.
kasada bu durumu belirtip kendi sitelerindeki fiyatı gösterip aynı fiyata alabilirdin. kendi isteğinle kabul etmişsin bu durumu.

Geri