Onur.kyr
80+
- Reaksiyon skoru
- 71
Pek bir bilgim yok bu konularda. B450-M-A PRO MAX'le A 520M-PRO arasındaki ne gibi fark var ? İkisi de aynı fiyat. Hangisi tercih edilir gibisinden.Ne olarak
Pek bir bilgim yok bu konularda. B450-M-A PRO MAX'le A 520M-PRO arasındaki ne gibi fark var ? İkisi de aynı fiyat. Hangisi tercih edilir gibisinden.Ne olarak
Hocam 5600 214xt ile kaç derece çalışıyor ?hgocam burdakı macunlardan hangısnı onerırsınız ?
yoksa gıdıp mx4 mu alayım 5600 ıcın se21xt ıle kullanıyorum
Şunu daha yeni sipariş verdim bu sabah mesela. İptal edip bu 2'sinden birini mi almak lazım ? Lazımsa hangisini ?Pek bir bilgim yok bu konularda. B450-M-A PRO MAX'le A 520M-PRO arasındaki ne gibi fark var ? İkisi de aynı fiyat. Hangisi tercih edilir gibisinden.
B450 kesinlikle daha iyiPek bir bilgim yok bu konularda. B450-M-A PRO MAX'le A 520M-PRO arasındaki ne gibi fark var ? İkisi de aynı fiyat. Hangisi tercih edilir gibisinden.
MSI x670e Gaming plus al am5 kuralım 10k ya mükemmel anakart hemde beyazHocam size bir şey danışmak istiyorum beyaz sistem yapacağım full beyaz her şeyiyle beyaz bir anakart ve ve işlemci için 20 22k bütçe ayırıyorum intel mi amd mi ne önerirsin ve hangi parçaları almak mantıklıdır ?
Değer mi o paraya o anakart imzamda ki sistemi değiştireceğim beyaz akvaryum tarzı kasa ile full beyaz yapacağım daMSI x670e Gaming plus al am5 kuralım 10k ya mükemmel anakart hemde beyaz
Değer kesinlikle beyaz x670e böyle yokDeğer mi o paraya o anakart imzamda ki sistemi değiştireceğim beyaz akvaryum tarzı kasa ile full beyaz yapacağım da
Ben çok beyaz sistem topladım hatta 200k lik beyaz sistem yapıyoruz şuan birine haftaya inşallah montajını yapicam cam kasa ekranlı vsDeğer mi o paraya o anakart imzamda ki sistemi değiştireceğim beyaz akvaryum tarzı kasa ile full beyaz yapacağım da
O zaman senin başını çok ağrıtırım ustam zaten forumda aktif olarak gördüğüm için soruyorum sanaDeğer kesinlikle beyaz x670e böyle yok
Post automatically merged:
Ben çok beyaz sistem topladım hatta 200k lik beyaz sistem yapıyoruz şuan birine haftaya inşallah montajını yapicam cam kasa ekranlı vs
Dm den yazarsan bakarım genelden sistem konularına bakıyorum forumda uzmanlık alanımız o çünküO zaman senin başını çok ağrıtırım ustam zaten forumda aktif olarak gördüğüm için soruyorum sanapeki benim imzamda ki sistemi kaça satarım ve beyaz ekran kartı ne alabiliriz işlemci ne yaparız ?
Evet konuyu b.k etmeyelimDm den yazarsan bakarım genelden sistem konularına bakıyorum forumda uzmanlık alanımız o çünkü
Hocam aslında Gigabyte ın beyaz pcb li anakartları var da türkiyede satan site göremedim onlar daha şık duruyor beyaz sistemlerde bence.Değer kesinlikle beyaz x670e böyle yok
Post automatically merged:
Ben çok beyaz sistem topladım hatta 200k lik beyaz sistem yapıyoruz şuan birine haftaya inşallah montajını yapicam cam kasa ekranlı vs
Yok ya gigabayt önermiyorum ben sıkıntılıHocam aslında Gigabyte ın beyaz pcb li anakartları var da türkiyede satan site göremedim onlar daha şık duruyor beyaz sistemlerde bence.