Neler Yeni

Vatan pc Sistem tavsiye

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Sinan
Tanıdığım biri için bilgisayar almam gerekiyor mecburen vatandan almam lazım.
Farkındayım gaming.gen gamegaraj gibi yerlerde daha ucuza bulunabiliyor ama vatandan almam gerekli o yüzden lütfen diğer yerleri önermeyin.

Bunu almayı planlıyorum ancak anakart kasa gibi yerlerde değişiklikler yapmak gerekli sanırım bu konuda yardım edebilir misiniz.
Bu kasaya uygun yine vatandan alabileceğim sıvı soğutma ve monitör önerisi de olursa çok iyi olur.

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Görkem
üstüne basa basa söylemişsin vatandan alınacak diye ama baya baya tuzluya gelecek sistem
ben özelleştirebildiğim kadar özelleştirdim sistemi
ne ucuz b650 anakarta güncelledim
ssd yi 1 tb yaptım
kule tipi soğutma ekledim
sistemin hakkı 2x16 ram
sistemde tek 16 ram var sepete bir tane daha aynı ramden ekleyeyim diyecem ama frekans cl oranı kötü bir ram
2x8 den 2 tane alalım 4x8 yapalım diyecem onun frekans cl oranı daha iyi
onda da anakart ram slotu sınırına takılıyoruz

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Mehmetcan İvrendi
Farkındayım gaming.gen gamegaraj gibi yerlerde daha ucuza bulunabiliyor ama vatandan almam gerekli o yüzden lütfen diğer yerleri önermeyin.

Bunu almayı planlıyorum ancak anakart kasa gibi yerlerde değişiklikler yapmak gerekli sanırım bu konuda yardım edebilir misiniz.
Bu kasaya uygun yine vatandan alabileceğim sıvı soğutma ve monitör önerisi de olursa çok iyi olur.
Hocam siz bilirsiniz ama yinede söyliyeyim Baya fazla ödemiş olcaksınız 7K civarı boşa gitcek paranız eğer vatan seçmenizin sebebi Fiziksel bir yerden almakasa Gaming.gen ne bilim gamegaraj incehesap falan filan bunların fiziksel mağzaları var İstanbul'da iseniz (genelde Aile bireyleri blinçsiz oldukları için akraba veya mağzalarda alışveriş tercih ediyolar dolandırılma korkusundan) neyse eğer illa vatandan alacaksanız size tavsiyemlerim⬇️⬇️⬇️

-Rami kesinlikle değiştir çok kötü +58TL vererek Rami Cl38 6000mhz. Lexar ile değistir çok daha iyi bir ram gerek Cl geeek MHz. Gerek 2x8gb yani çoft bellek olması ile ve arada sadece +58TL var (Tavsiye değil şiddetle emirdir)

-Tercihen SSD'yi 1TB ile değiştirin 500GB yetmicek emin olun he 1 tane ucuza HDD alırım oyunları film vs. Atarım içine oyun açılma hızım vs. 15-20 saniye az olsun bı şey olmaz diyorsanız 500GB devam edilebilir

-Boşa Para İsrafı Eğer dediğim gibi arkadaşınızın ailesi vs. İzin vermiyorsa mağzalara Onlara 7-8K boşa para vereceklerini ve. Bu sistemin 1TB SSD'li daha iyi anakart daha iyi ram ve daha kaliteli Marka ekran kartı vs. Sistemin 36K olduğunu söyleyin ve Mağzalarının olduğunu vs. Söyleyin ikna edin kabul etmezse kafasına ENAYİ! Yazın🤣

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Sinan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam siz bilirsiniz ama yinede söyliyeyim Baya fazla ödemiş olcaksınız 7K civarı boşa gitcek paranız eğer vatan seçmenizin sebebi Fiziksel bir yerden almakasa Gaming.gen ne bilim gamegaraj incehesap falan filan bunların fiziksel mağzaları var İstanbul'da iseniz (genelde Aile bireyleri blinçsiz oldukları için akraba veya mağzalarda alışveriş tercih ediyolar dolandırılma korkusundan) neyse eğer illa vatandan alacaksanız size tavsiyemlerim⬇️⬇️⬇️

-Rami kesinlikle değiştir çok kötü +58TL vererek Rami Cl38 6000mhz. Lexar ile değistir çok daha iyi bir ram gerek Cl geeek MHz. Gerek 2x8gb yani çoft bellek olması ile ve arada sadece +58TL var (Tavsiye değil şiddetle emirdir)

-Tercihen SSD'yi 1TB ile değiştirin 500GB yetmicek emin olun he 1 tane ucuza HDD alırım oyunları film vs. Atarım içine oyun açılma hızım vs. 15-20 saniye az olsun bı şey olmaz diyorsanız 500GB devam edilebilir

-Boşa Para İsrafı Eğer dediğim gibi arkadaşınızın ailesi vs. İzin vermiyorsa mağzalara Onlara 7-8K boşa para vereceklerini ve. Bu sistemin 1TB SSD'li daha iyi anakart daha iyi ram ve daha kaliteli Marka ekran kartı vs. Sistemin 36K olduğunu söyleyin ve Mağzalarının olduğunu vs. Söyleyin ikna edin kabul etmezse kafasına ENAYİ! Yazın🤣
İstanbul da değilim maalesef.
7 k daha düşük sistemi merak ettim vaktin varsa atarmısın almayacaklarına eminim gerçi de.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Mehmetcan İvrendi
İstanbul da değilim maalesef.
7 k daha düşük sistemi merak ettim vaktin varsa atarmısın almayacaklarına eminim gerçi de.
Hocam gidin vatandan PC alanların kötü yorumlarını gösterin belki ikna olurlar bahsetiğim 7K daha düşük olan sistem indirimli sistem di bitti ama parça Olarakta baktığımızda bu PC'nin Max hakkı 33K Falan indirimsiz! Adamlar sadece ekran kartına 32K yazmışlar oysaki RTX 4070 Süper Asus Ekran kartı bile 27K bunlar neyin kafasında Zotac karta 32K diyolar neyse dediğim gibi o sistem gitti ama buna bakabilirsin araştırmadım pek yani daha iyilerini de bulabilirsin hatta bunun MSI ventuslu Ryzen 5 7600'lü versiyonu daha ucuz ama ventusda ısınma problemi var diye duyduğum için onu atmadım +alacaksan SSD'yi 1TB Lexar 6000 okuma hızlı ram ile değistirmeni tavsiye ediyom o zamanda 44.400TL falan yapıyor yani 5.6K daha ucuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Emirhan

Bu attığınız sistemi aldım alalı 4 ay oldu sanırım tertemiz hiç bir sorun çıkarmadı bir tek ssd 1 tb yaptım o kadar gönül rahatlığı İle alabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merak ettiğiniz soru varsa yanıtlayabilirim

KingDeViL

80+ Bronze
Acelen yoksa 11 Kasım ve ya kara cumayı bekle derim. Ben geçen sene kara cumada Vatan'dan aldım. Parçaları kendim seçip toplatmıştım. Gerçi seçtiğim parçaların çoğun stok bitmişti ama mağazada olanlarla ve diğer mağazalardan tedarikle toplama işini hallettiler. Bilgisayar parçalarında indirim başladığında denk getirirsen piyasadan ucuza oluyor Vatan'da.

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Sinan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben sadece bilgisayar almalarına yardımcı olucam o yüzden fazla üstüne düşüp bütün sorumluluğu almakta istemiyorum çünkü en ufak sorunda benim uğraşmam gerekicek.
Vatandan almalarının kendilerince geçerli sebepleri var üstelemek istemiyorum o yüzden vatan bilgisayar konusunda sormazsanız iyi olur.
Bu attığınız sistemi aldım alalı 4 ay oldu sanırım tertemiz hiç bir sorun çıkarmadı bir tek ssd 1 tb yaptım o kadar gönül rahatlığı İle alabilirsiniz

Ssd 1 tb yapacam.
Anakart değiştirsem fayda eder mi? bir fark olurmu ?
İşlemci soğutucu olarak ne kullandın özelleştirmedeki sıvı soğutmalar işe yararmı ?
Monitör olarak ne kullanıyorsun ?

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Yasar Dalgan

Kasım ayını bekle 37.000₺ ye daha iyisini al

Memnunmusun fotoğrafını atabilir misin ve oyun oynarken video var mı

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,261
İsim
kadir
Sistem güzel ssd 1 tb, ram lexar yapılıp alınır.
Bu fiyata anca bu ayarda kasa bulursun zaten, yok öyle 5-6k altına bulmak falan.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,261
İsim
kadir
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,200