bende onu düşündüm reisbende ona bakıyordum 13.280 tl ye geliyor alınır bence
bende onu düşündüm reisbende ona bakıyordum 13.280 tl ye geliyor alınır bence
babam da o zaman geliyor püüünickinin hakkını verememişsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
saat yediye kadar geçerli kodlar 18.59 son
aga bunların soğutmasının devamını senin yapman gerekmiyor mu aman alma bi ton maliyet çıkar lkasdlkjasd hazırlarını altaksit çok olsa stok olsa alırımGIGABYTE AORUS GeForce RTX 5080 XTREME WATERFORCE WB 16G GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GIGABYTE AORUS GeForce RTX 5080 XTREME WATERFORCE WB 16G GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
![]()
Değmez yav al standart 5070ti 35k ya bak keyfinetaksit çok olsa stok olsa alırımGIGABYTE AORUS GeForce RTX 5080 XTREME WATERFORCE WB 16G GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GIGABYTE AORUS GeForce RTX 5080 XTREME WATERFORCE WB 16G GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
![]()
kasada bir tomar yer var güzel uyum sağlar ama taksit az ev taşıcam zor ters zaman az dağa koyup 5090 alırsın mantıklı gelmiyor o yüzden buaga bunların soğutmasının devamını senin yapman gerekmiyor mu aman alma bi ton maliyet çıkar lkasdlkjasd hazırlarını al