🔥İndirim VATANBİLGİSAYAR İNDİRİM KODU

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yaw bende mi calısmıyor kod :)

Xfx 5600xt kullanmıştım sorunsuz çalışıyordu 9070 xt xfx swift 31k ya geliyor alınır mı diyorsunuz çok aradayım

Alınır hocam. Ben ilk kez MSI-Asus dışında bir şeye yöneldim hele ki siz kullanmışsınız birde o modeli. 9070 XT tadını bir kez alınca bırakması çok zor. Stoklar biterse üzülürsünüz alın hocam.

Oyun performansında çok az farklar var hocam nasıl değmez ya... Hem estetik hem de küçük farklarla daha iyi bir kart elbette ama yarın bu ürünlerin fiyatları minimum 36-40 arasına oturacak yeniden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınır ama imkanınız varsa 9070 XT XFX'e bakın hocam. İndirimde o var şuan sadece. Ben Asus ve MSI takıntılı olduğum için diğer modelleri kullanmadım ama referansları aynı sonuçta. ASrock aldım bende. Biraz daha masraflı ama gerçekten verdiğine değecek 2K'da. İnşallah bütçene yetiyordur.

Alınır hocam. Ben ilk kez MSI-Asus dışında bir şeye yöneldim hele ki siz kullanmışsınız birde o modeli. 9070 XT tadını bir kez alınca bırakması çok zor. Stoklar biterse üzülürsünüz alın hocam.
Almayı düşündüğüm kasaya sığmıyor ekran kartı... valor mesh düşünüyorum 9070e yönelicem gibi

Kod hazir sistemlerde calisiyor diye geldim calismiyor duzelttilermi acaba

Kod hazir sistemlerde calisiyor diye geldim calismiyor duzelttilermi acaba
Bitmiş sanırım sepete eklenmeyen ürünler geri gelmiş ama ne hikmetse kod calısmıyor 5080 5070ti :) Her üründe farklı durum

VTNOEM20

BİLGİSAYAR PARÇALARINDA %20 İNDİRİM VATAN CANLI YAYININDA VERİLDİ.
HAZIR SİSTEMLERDE DE GEÇERLİ
Kod icin cok tesekkur ederim ekran kartı alımında kullandım.

Almayı düşündüğüm kasaya sığmıyor ekran kartı... valor mesh düşünüyorum 9070e yönelicem gibi

Siz nasıl uygun görüyorsanız. İki kart arasında önemli bir fark yok nasıl olsa.

Birden fazla üründe tek tek kullanan oldu mu? Aynı sepete ekleyince bir ürüne indirim yapıyordu çünkü, ayrı ayrı alırken kod sınırı var mıydı, bir dahakine bilmiş oluruz en azından alan olduysa

Birden fazla üründe tek tek kullanan oldu mu? Aynı sepete ekleyince bir ürüne indirim yapıyordu çünkü, ayrı ayrı alırken kod sınırı var mıydı, bir dahakine bilmiş oluruz en azından alan olduysa
Olmuyor farklı hesap kullanın veya üyeliksiz devam et diyip maille satın alın. Maile kod geliyor ve aynı mail olmuyor

B450 mı k 2 anakart indirim ile 657 lira düşüyor 3285 den 2628 e düşüyor güzel indirim gibi duruyor akakçeye girip bakıyorsun n11 de 2700 e satılıyor zaten 😂

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,912
Üyeler
184,356
Son üye
technova
Geri