İkinci el temiz 14 civarına 7700 xt daha mantıklı sankiAlıntıyı görüntüle
çok ii fiyat bence
Xfx 5600xt kullanmıştım sorunsuz çalışıyordu 9070 xt xfx swift 31k ya geliyor alınır mı diyorsunuz çok aradayım
Oyun performansında çok az farklar var hocam nasıl değmez ya... Hem estetik hem de küçük farklarla daha iyi bir kart elbette ama yarın bu ürünlerin fiyatları minimum 36-40 arasına oturacak yeniden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alınır ama imkanınız varsa 9070 XT XFX'e bakın hocam. İndirimde o var şuan sadece. Ben Asus ve MSI takıntılı olduğum için diğer modelleri kullanmadım ama referansları aynı sonuçta. ASrock aldım bende. Biraz daha masraflı ama gerçekten verdiğine değecek 2K'da. İnşallah bütçene yetiyordur.
Almayı düşündüğüm kasaya sığmıyor ekran kartı... valor mesh düşünüyorum 9070e yönelicem gibiAlınır hocam. Ben ilk kez MSI-Asus dışında bir şeye yöneldim hele ki siz kullanmışsınız birde o modeli. 9070 XT tadını bir kez alınca bırakması çok zor. Stoklar biterse üzülürsünüz alın hocam.
Bitmiş sanırım sepete eklenmeyen ürünler geri gelmiş ama ne hikmetse kod calısmıyor 5080 5070tiKod hazir sistemlerde calisiyor diye geldim calismiyor duzelttilermi acaba
Kod icin cok tesekkur ederim ekran kartı alımında kullandım.VTNOEM20
BİLGİSAYAR PARÇALARINDA %20 İNDİRİM VATAN CANLI YAYININDA VERİLDİ.
HAZIR SİSTEMLERDE DE GEÇERLİ
Almayı düşündüğüm kasaya sığmıyor ekran kartı... valor mesh düşünüyorum 9070e yönelicem gibi
Olmuyor farklı hesap kullanın veya üyeliksiz devam et diyip maille satın alın. Maile kod geliyor ve aynı mail olmuyorBirden fazla üründe tek tek kullanan oldu mu? Aynı sepete ekleyince bir ürüne indirim yapıyordu çünkü, ayrı ayrı alırken kod sınırı var mıydı, bir dahakine bilmiş oluruz en azından alan olduysa