- Reaksiyon skoru
- 183
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır rami 32 gb yaptım 16x2 diye işlemci 1500 tl lik farka değmiyorneyi özelleştirdin 20k dedin işlemciyi i5 mi yaptın
hayır rami 32 gb yaptım 16x2 diye işlemci 1500 tl lik farka değmiyorneyi özelleştirdin 20k dedin işlemciyi i5 mi yaptın
Mail attım ve aradım ilgili birime yönlendirdiklerini ve gün içinde dönüceklerini söyledilerSon durum nedir?
Mail attım ve aradım ilgili birime yönlendirdiklerini ve gün içinde dönüceklerini söylediler
Ben çözüleceğini tahmin ediyorum ama stok bitti gözüküyo sistemin şuan bana gelip para iadesi yaparlarsa güzel olmazTeknik bi sorun oluşmuştur çözerler.
Çoğu kişi böyle bi duruma gelmemiş, gelmicekmiş gibi dalga geçmiş. Kendi başınıza gelse ağlarsınız..
Herhalde o an stok bitti. Bir tane 14. nesil sistem vardı,onu alabilirsiniz.Ücret iadesi yaptılar.
dediğiniz sistem hangisi göremedim. evet stok bitmiş ve webe özel diye dediler ama yanlış ya acaba bir hakkım var mı benzer ürünü talep etme gibiHerhalde o an stok bitti. Bir tane 14. nesil sistem vardı,onu alabilirsiniz.
dediğiniz sistem hangisi göremedim. evet stok bitmiş ve webe özel diye dediler ama yanlış ya acaba bir hakkım var mı benzer ürünü talep etme gibi