Neler Yeni

VDSL ALTYAPI İÇİN MODEM ÖNERİSİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Temel
Bütçe
750
Merhabalar;

Binanın altyapısı VDSL destekliyor. Türknet internet kullanıyorum ve modemim çok eski olduğundan dolayı internetim çok yavaş ve kopmalar yaşıyorum.

500-1000k arası VDSL Max F-P ürünü önerir misiniz?

zargan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Alperen kaya
Merhabalar;

Binanın altyapısı VDSL destekliyor. Türknet internet kullanıyorum ve modemim çok eski olduğundan dolayı internetim çok yavaş ve kopmalar yaşıyorum.

500-1000k arası VDSL Max F-P ürünü önerir misiniz?
hocam superonline turktelekom gibi modemleri almayın çalışıyor sıkıntı yok ama wan sunucusunu kabul etmiyor kendi dışındaki opertörlerin siz de başkasının interneti ile internet kullanıp suç işlemiş oluyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

sıfır zorunlu değil ikinci el bence

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Temel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam superonline turktelekom gibi modemleri almayın çalışıyor sıkıntı yok ama wan sunucusunu kabul etmiyor kendi dışındaki opertörlerin siz de başkasının interneti ile internet kullanıp suç işlemiş oluyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

sıfır zorunlu değil ikinci el bence
haklısın hocam valla da ilk modemim 12 senedir kullanıyorum şahsen sürekli kopmalar yaşıyorum artık modemden oldugunun kanaatindeyim.

Senin dediğin modeme bütçem yetiyor. FP ürünü gibi alıyorum bunu.

peki ilerde fiber altapı geldiğinde modemim uyumlu olurmu bu alacağım?

hakan32

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,666
İsim
Hakanbey
Modemde kopma v.s sorunlar wifinin İşlemciye bindirdiği yük yüzünden aşırı ısınma sonucu ortaya çıkan bir durumdur. Size tavsiyem 2.el 200 TL lik sıfır standart bir modem almanız. Devamında güçlü bir router ilede wifiyi oradan kullanmanız. Modem wifisini kapatın Miss gibi takılın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Temel
Modemde kopma v.s sorunlar wifinin İşlemciye bindirdiği yük yüzünden aşırı ısınma sonucu ortaya çıkan bir durumdur. Size tavsiyem 2.el 200 TL lik sıfır standart bir modem almanız. Devamında güçlü bir router ilede wifiyi oradan kullanmanız. Modem wifisini kapatın Miss gibi takılın.
hocam 200₺ likten ne fayda gelecekki router var zaten evde televizyon ve 5 mobil bağlanıyor normal yani. wifi kapatamam kullanılıyor çünkü.

iyi bir modem alıp rahatlamak istiyorum.

hakan32

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,666
İsim
Hakanbey
hocam 200₺ likten ne fayda gelecekki router var zaten evde televizyon ve 5 mobil bağlanıyor normal yani. wifi kapatamam kullanılıyor çünkü.

iyi bir modem alıp rahatlamak istiyorum.
modemin wifisini kapatacaksın sadece router wifi görevi görecek ozaman modeminde internet sorunu yaşamazsın. Router güçlü olduğu sürece Wifi sorunu yaşamazsın. 200 TL lik modem bırak 100 TL ye alacağın modem ilede sorun yaşamazsın. Bizzat evimde 100 TL ye aldığım Turktelekomun VDSL modemi var Wifisi kapalı Router ile 10 cihaz bağlı en ufak sorun yaşamıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Temel
modemin wifisini kapatacaksın sadece router wifi görevi görecek ozaman modeminde internet sorunu yaşamazsın. Router güçlü olduğu sürece Wifi sorunu yaşamazsın. 200 TL lik modem bırak 100 TL ye alacağın modem ilede sorun yaşamazsın. Bizzat evimde 100 TL ye aldığım Turktelekomun VDSL modemi var Wifisi kapalı Router ile 10 cihaz bağlı en ufak sorun yaşamıyorum.
çok sağol hocam peki önerdiğin router ve modem varmı?

hakan32

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,666
İsim
Hakanbey

Ahmet ER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
ahmet er
merhabalar asus dsl-ac51 modelini tercih edebilirsiniz 3 yıl birebir değişim desteği var değerlendirebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,735
Üyeler
169,614
Son üye
Yasoo14
Top Bottom