Neler Yeni

VDSL İnternet almak istiyorum?

crcyle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
crcyle mert
Merhaba evime internet almayı düşünüyorum. Santral saha 336 metre diyor fazla uzak mı? Kopma, bağlantıda sıkıntı, hız yavaşlığı olur mu Netspeed almayı düşünüyorum, Başka önerebileceğiniz pahalı olmayan markalar var mı? bana yardımcı olur musunuz.

Ekler

• unknown_2023.02.19-18.58.png
    unknown_2023.02.19-18.58.png
    28.6 KB · Hit: 61

whisper snow

80+ Silver
netgalaksi

whisper snow

80+ Silver
kullanıyor musunuz, nasıl? bağlantı kopukluğu ve hızda yavaşlama oluyor mu?
Suan kullanmiyorum ama baska sehirdeyken kullanmistim. Hizi iyiydi, kopma yavaslama vs hissetmedim.

serwintes

80+ Gold
Merhaba evime internet almayı düşünüyorum. Santral saha 336 metre diyor fazla uzak mı? Kopma, bağlantıda sıkıntı, hız yavaşlığı olur mu Netspeed almayı düşünüyorum, Başka önerebileceğiniz pahalı olmayan markalar var mı? bana yardımcı olur musunuz.
1676826048575.png

Ahmet09

80+ Bronze
Bende de 282m gözüküyor. Türk Telekom'da hiç bir sıkıntı yaşamamıştım.

Yusufxr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yusuf
Kesinlike Netspeed öneriyorum Millenicom ve türk telekom kullanan arkadaşlarım var müşteri hizmetleri sorunlarımıza yanıt vermiyor 2 haftadır netspeed kullanıyorum doğuda oturduğum için istanbul valorant sunucusu sabit 23Ms veriyor batıdaki aradaşlarımda netspeed kullanıyor 10 ms civarlarda oynuyor 6 kere aradım netspeed müşteri destek ekiplerini 1 dakika kalmadan açıp yardımcı oluyorlar geçende küçük bir sorunumda hemen yardımcı oldular kötü bir hizmeti başkasına tabsiye etmem zaten Aboneliğin başlayacağı zaman müşteri hizmetlerini arayıp “ FPAMVP “ referans kodunu verirsen düzenli olarak faturamızı ödediğimiz sürece her ay 10₺ indirimli kullanabiliyoruz müşteri hizmetleri genellikle 1Dk içinde cevap veriyor

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selçuk Aslan
her şey senin altyapina bağlı ben Millenicom öneririm yıllardir kullanıyorum çok memnunum, ttden sonra en düşük ping veren firma

Top Bottom