VDSL Modem Önerisi Orta Segment

Kemal Salih

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
277
merhaba, modemimiz arızalandı güzel bi modem alalım istiyoruz. babam bu görevi bana bıraktı fakat çok anladığım işler değildir. çok pahalı olmayan ortalama bi modem önerirseniz güzel olur teşekkürler.

valla modemler ne kadardır çok bilmiyorum ama 200 ü geçmesse iyi olur. türk telekomun kendisi 320 TL dedi fazla geldi bize o yüzden internetten alalım istiyoruz
200TL'ye pek kaliteli, hatta kaliteli bir modem alınmıyor bu dönemde. :/
Yani önersek bile cidden verim alamazsınız.

200TL'ye pek kaliteli, hatta kaliteli bir modem alınmıyor bu dönemde. :/
Yani önersek bile cidden verim alamazsınız.
zaten paketimiz 25 e 6 civarı. eski bi modem buldum poşetimde onu kullanyorum ama ara sıra geliyor gidiyor oda çok iyi değil açıkçası. çok iyi bi verim istemiyorum türk telekom kendisi 320 tl ye satıyorumuş fazla geldi bize o yüzden internetten ihtiyacımızı karşılayacak bişey alalım istiyoruz ama alsak pişman olurmuyuz

zaten paketimiz 25 e 6 civarı. eski bi modem buldum poşetimde onu kullanyorum ama ara sıra geliyor gidiyor oda çok iyi değil açıkçası. çok iyi bi verim istemiyorum türk telekom kendisi 320 TL ye satıyorumuş fazla geldi bize o yüzden internetten ihtiyacımızı karşılayacak bişey alalım istiyoruz ama alsak pişman olurmuyuz
Yani o paraya alacağınız bir cihazdan pişman olursunuz bence. Sonuçta o kadar para verip yine aynı şeyleri yaşamak vb. vb.
Ayrıca hatta bir sorun varsa modem değiştirseniz bile çözülmeyebilir.

Gün geçtikçe her şeye zam geliyor, o yüzden hayatımız GG!

Yani o paraya alacağınız bir cihazdan pişman olursunuz bence. Sonuçta o kadar para verip yine aynı şeyleri yaşamak vb. vb.
Ayrıca hatta bir sorun varsa modem değiştirseniz bile çözülmeyebilir.
yok servisten gelip baktılar modemde arıza varmış. peki kaç tl ye kadar çıkmam lazım sıkıntı yaşamamak için

Vmg 3312 B10 B 150 tl falan bende vardı önceden iyi değildi ama fiyatına göre iyiydi bence 2 sene götürür en kötü ama alpolojix hocam daha iyi biliyodur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,668
Üyeler
199,411
Son üye
ATASOYLU

Geri