uydu3
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,572
Max 400 olsun ama 300 civarı olsa daha iyi olur 75mbps internetim var
@alpolojix
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@alpolojix
www.n11.com
Çok pahalı be yaTP-Link öneririm ben kendim VR2800 modelini kullanıyorum
fiyatın biraz üstünde ama vr300 tavsiye ederim
TP-Link Archer VR300 AC1200 Wireless VDSL/ADSL Modem Router Fiyatları ve Özellikleri
TP-Link Archer VR300 AC1200 Wireless VDSL/ADSL Modem Router en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Tipi hiç güven vermedi![]()
TP-Link TD-W9960 300 Mbps Wireless N Vdsl-Adsl Modem Router Fiyatları ve Özellikleri
TP-Link TD-W9960 300 Mbps Wireless N Vdsl-Adsl Modem Router en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bır aydır sorunsuz kullanıyorum yınede sen bılırsınÇok pahalı be ya
Tipi hiç güven vermedi![]()
400TL bütçeye 5Ghz destekliler de var. Onlara da bakın veya indirim kovalayın.@alpolojix Hocam üsttekini alıyorum iyi midir
Valla doğrudurda biz ailede 3kişi aktif kullanıyoruz sizin ailede kaç kişi kullanıyor acaba keenetic daha güzel duruyor aslında ama teknik olarak daha iyiyse oda tercih edilebilirBır aydır sorunsuz kullanıyorum yınede sen bılırsın![]()
Güzel atar mısınız hocam hepsiburadada 50 tl indirim kullanabilirim belki400TL bütçeye 5Ghz destekliler de var. Onlara da bakın veya indirim kovalayın.
VR300 alınabilir.Valla doğrudurda biz ailede 3kişi aktif kullanıyoruz sizin ailede kaç kişi kullanıyor acaba keenetic daha güzel duruyor aslında ama teknik olarak daha iyiyse oda tercih edilebilir
Güzel atar mısınız hocam hepsiburadada 50 TL indirim kullanabilirim belki
300tlye alınmaz![]()
TP-Link TD-W9960 300 Mbps Wireless N Vdsl-Adsl Modem Router Fiyatları ve Özellikleri
TP-Link TD-W9960 300 Mbps Wireless N Vdsl-Adsl Modem Router en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
w9960 alınmaz keentic omni dsl alınır sizin yerinizde olsam keenetic alırım çünkü zaten 3 kişisiniz sizi üzmezKeenetic OMNİ DSL nasıl
Veya W9960
9960 kötü, fiyatına göre bir de çok kötü.Keenetic OMNİ DSL nasıl
Veya W9960