🔥İndirim Vento VG07F FSP 650W Kasa 2.412 TL

2800 olması garip geldi. içindeki PSU modelini Google'dan aratın milattan önce mi yoksa normal PSU mu çok merak ettim bu fiyata satılması normal gelmedi

2800 olması garip geldi. içindeki PSU modelini Google'dan aratın milattan önce mi yoksa normal PSU mu çok merak ettim bu fiyata satılması normal gelmedi
HYPER 80+ PRO 650W.
Şu an amazon satıyor 2500'e.

Pek de ihtiyaç değildi ama aldım gitti.

Corsair spec delta var vs550 ile birlikte. Psu'yu 650w'a çıkarma amacım vardı, zaten psu alsam neredeyse bu fiyat tutacaktı.

Bunun ön paneli de mesh olduğu için kasayı da değiştireyim hem dedim.

Benim kasa ve psu ne kadar eder acaba :)
Bu kasa ön mesh kısmı tamamen plastik haberin olsun. Metal ızgara değil. Fakat kuponla 2200 2300 alınır tam f\p kalıyor. 2700 ise önermem

Screenshot_20250713_175645.webp

Ekler

• IMG-20250713-WA0004.webp
    IMG-20250713-WA0004.webp
    89.2 KB · Hit: 56
Bu kasa ön mesh kısmı tamamen plastik haberin olsun. Metal ızgara değil. Fakat kuponla 2200 2300 alınır tam f\p kalıyor. 2700 ise önermem
Fotoda metal gibi duruyordu tüh.
neyse spec deltada ön komple mika, altta üstte ufacık mesh bölüm vardı yine ondan iyi olur en azından hava alır

anakartımda argb pin yok, kendi kontrolcüsü var mı acaba renk geçişlerini ayarlayabiliyor muyuz?

Fotoda metal gibi duruyordu tüh.

neyse spec deltada ön komple mika, altta üstte ufacık mesh bölüm vardı yine ondan iyi olur en azından hava alır
Ön panel 3d yazıcı ile basılır yani o kalite de demek istediğim. Yumruk falan gelmese kasa. Veya düşmezse bişey olmaz 😂

Şimdi geldi kargo öndeki mesh plastik değil metal malzeme kalitesi fazlasıyla yeterli beklentimin çok üstünde psu fsp 80+ bronze pro. İhtiyacı olan hiç düşünmeden alabilir bu fiyata resmen bedava.

Şimdi geldi kargo öndeki mesh plastik değil metal malzeme kalitesi fazlasıyla yeterli beklentimin çok üstünde psu fsp 80+ bronze pro. İhtiyacı olan hiç düşünmeden alabilir bu fiyata resmen bedava.
Hocam nasıl plastik değil? SS bırakabilir misin. Aynı kasa bende de var önü plastik. Metal değil yani
Mesh kısmı diyorum ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,346
Üyeler
184,618
Son üye
mehmethocam
Geri