Çözüldü✓ VENTO VG4204FA yan cam

KarmajenX

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar acil yardım lazım bu cam panel nasıl açılıyor ne vida var ne bir yer çözemedim fazla zorlasam kırılacakmış gibi hissediyorum. Yardım edin anlayan varsa sistemi toplayamıyorum.

Ekler

• image.webp
    image.webp
    933.2 KB · Hit: 33
  • image.webp
    image.webp
    869.6 KB · Hit: 29
  • image.webp
    image.webp
    947.9 KB · Hit: 28
  • image.webp
    image.webp
    843 KB · Hit: 29

GEMİNİ'YE GÖRE 1. Menteşeli Kapı Mekanizması

Bu kasanın yan paneli bir kapı gibi açılır. Camın ön tarafında (ön panele yakın olan kısımda) genellikle küçük bir kumaş tutamaç veya camın kenarında parmağınızla kavrayabileceğiniz bir boşluk bulunur.

• Açılış: Camı kendinize doğru çekerek mıknatıslı tutuculardan kurtarın. Cam bir kapı gibi arkaya doğru açılacaktır.

2. Camı Tamamen Çıkarmak

Eğer kasanın içinde rahat çalışmak için camı tamamen yerinden çıkarmak istiyorsan:

1. Camı 90 derecelik bir açıyla (tam açık konuma) getir.
  2. Camı nazikçe yukarıya doğru kaldır. Menteşe millerinden kurtularak eline gelecektir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bana kalırsa ilk yüklediğin fotodaki sol üst kısımdaki çıkıntı ile biraz uğraş içeri, dışarı ve kendine doğru çekmeye falan çalışırsan açılacaktır

kırılırsa da kargo da böyle gelmiş diyip iade edersin bir şey olmaz :D

GEMİNİ'YE GÖRE 1. Menteşeli Kapı Mekanizması

Bu kasanın yan paneli bir kapı gibi açılır. Camın ön tarafında (ön panele yakın olan kısımda) genellikle küçük bir kumaş tutamaçveya camın kenarında parmağınızla kavrayabileceğiniz bir boşluk bulunur.

• Açılış: Camı kendinize doğru çekerek mıknatıslı tutuculardan kurtarın. Cam bir kapı gibi arkaya doğru açılacaktır.

2. Camı Tamamen Çıkarmak

Eğer kasanın içinde rahat çalışmak için camı tamamen yerinden çıkarmak istiyorsan:

1. Camı 90 derecelik bir açıyla (tam açık konuma) getir.
  2. Camı nazikçe yukarıya doğru kaldır. Menteşe millerinden kurtularak eline gelecektir.

bana kalırsa ilk yüklediğin fotodaki sol üst kısımdaki çıkıntı ile biraz uğraş içeri, dışarı ve kendine doğru çekmeye falan çalışırsan açılacaktır

kırılırsa da kargo da böyle gelmiş diyip iade edersin bir şey olmaz :D
360lık radyatör zor sığıyor valla ecel teri döktüm ama başardım.

Dostum kasadan memnun musun eksileri neler ?
Yeni aldım sistem kurdum görsel olarak iyi ama eksileri var evet 360lık radyatör sığmıyor sığıyor ama zormuyorsun kablo yerine fazladan alan verilmiş içerisi bana biraz dar geldi 5080 ve arctic freze III var bayağı ufak gözüküyor resimleri atarım.

Geri