Ventus XS ne oluyor?

eyupseker

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,598
Şimdi bu ekran kartı ventus xs.
Ne oluyor böyle olunca?
Model belirtisi Gaming X , ROG STRİX , EVO gibi fakat bu en giriş seviyesi MSI kart modeli Ventus.

MSI Ventus ile Ventus XS arasındaki fark nedir? Ventus'ta nikel kaplı ısı borusu var ama Ventus XS'te saf bakır ısı borusu var. Ayrıca Ventus, Ventus XS'ten 21 mm daha uzun (Alıntıdır. 2060 için geçerli ama sende de aynı olay veya benzerleri vardır muhtemelen. XS olan kırpılan model)

Yenilenmiş versiyonu, eskileri çok ısınıyordu, 1660s almak yerine RX 5600 XT almak çok daha iyi

Model belirtisi Gaming X , ROG STRİX , EVO gibi fakat bu en giriş seviyesi MSI kart modeli Ventus.
Ventus XS MSİ'ın veridiği isim.
MSI Ventus ile Ventus XS arasındaki fark nedir? Ventus'ta nikel kaplı ısı borusu var ama Ventus XS'te saf bakır ısı borusu var. Ayrıca Ventus, Ventus XS'ten 21 mm daha uzun (Alıntıdır. 2060 için geçerli ama sende de aynı olay veya benzerleri vardır muhtemelen. XS olan kırpılan model)
Yenilenmiş versiyonu, eskileri çok ısınıyordu, 1660s almak yerine RX 5600 XT almak çok daha iyi
Ben bu kartı 1650TL ye sıfır alabiliyorum.
Sorularım şu:
Isınır mı?
Normal GTX 1660 super den daha az mı fps verir? (Isıdan dolayı)

Ben bu kartı 1650TL ye sıfır alabiliyorum.
Sorularım şu:
Isınır mı?
Normal GTX 1660 super den daha az mı fps verir? (Isıdan dolayı)
Ventus XS alabilirsin bir sıkıntı yok 1-2 FPS fark olur oda fabrika çıkışı OC miktarındaki fark.

Geri