Vergi İndirimli Telefon Önerileri

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,286
Merhabalar, vergi indirimi için henüz geç kalmadıysam 9500 tl altında bir telefon arıyorum. Yakın fiyatlı muadilleri arasında iyi olmasını istediğim birkaç konu var

****NFC
***Kamera
***Pil
***Ekran
**Tasarım

Şimdiden teşekkürler

Samsung a54 uyguna bulabilirsen tadından yenmez olmazsa a34veya a14

Doğru söylüyorsunuz lakin geçen ay Samsung vergi indirimi için bir sitede kampanya yapmıştı galiba geç kaldınız biraz hocam
A34 bir tek amazonda o fiyatı gördü hocam o da muhtemelen sıkıntı çıkartacak o yüzden tercih etmedim, biraz geç kalmış olabilirim lakin çok önemli değil

Merhabalar, vergi indirimi için henüz geç kalmadıysam 9500 TL altında bir telefon arıyorum. Yakın fiyatlı muadilleri arasında iyi olmasını istediğim birkaç konu var

****NFC
***Kamera
***Pil
***Ekran
**Tasarım

Şimdiden teşekkürler
samsung a24 ve gm 24 pro

Merhabalar, vergi indirimi için henüz geç kalmadıysam 9500 TL altında bir telefon arıyorum. Yakın fiyatlı muadilleri arasında iyi olmasını istediğim birkaç konu var

****NFC
***Kamera
***Pil
***Ekran
**Tasarım

Şimdiden teşekkürler
bu fiyatta bu kadar fazla beklentiniz olmamalı :D Ne kadar ekmek o kadar köfte. Bu fiyattaki kameralardan bir şey beklemeyin çoğunun sensörü aynı ekran konusunda a24 ve gm 24 pro ayrışır diğerlerinden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

🎂 iyi ki doğdun mehmet
Teşekkür ederim:peepokalp:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

General Mobile epey korkunç duruyor bu arada doğum gününüz kutlu olsun hocam öneriniz için teşekkürler
Teşekkür ederim :peepokalp:

****NFC
***Kamera
***Pil
***Ekran
**Tasarım

Şimdiden teşekkürler
tecno camon 20 pro kullanıyorum 9500 aldım indirimde öneririm bu4nu alamazsanız m34 bakın 9500a düşüyor en kötü infinix note 30

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,739
Üyeler
185,158
Son üye
ardadesk
Geri