Neler Yeni

İnceleme Victus 16 neden alınmamalı? Kötü yanları nelerdir?

Sizce hayla Nitro 16 vs. Yerine tercih edilebilir bir laptop mu?

• Tercih Edilir

• Tercih edilmez

• Kararsızım

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Biz burda gerçekleri konuşuyoruz.victusda limit var. Loq da ekran kartı ve işlemci yük altında limit yiyor
Koymaz ise şarj yer çünkü Lenovolarda olabilen bir problem bu ideapad 3 lerde daha beterdir bu oyun oynar iken şarj yer lenovo da yemesin diye belli bir sınır koymuş nereye ağır basar ise oraya doğru biniyor ve yükün az bindiği yere limit veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben her zaman burdayım, gerektiğinde cevabımı veririm üstad.
Hocam ben size bir SS atmıştım sanki 2.5 GHz de çalışıyordu PC hayıtırlıyormusunuz ?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Uygun artık yok hocam 27K ya bir Nitro 5 çıkmış RTX 4050 katlar katlar koyar.

Biliyorum zaten nitro 5 i geç 28k ya nitro 16 var. RTX 4060 da 33K ya lenovo loq var. Ama bikaç hafta önce bunlar yoktu o yüzden şu sıralar victus önerme gereği duymuyorum.

Benim derdim zaten Nitro 5 lenovo loq nitro 16 dan ucuz olduğunda monster casper yerine git victus al.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Biliyorum zaten nitro 5 i geç 28k ya nitro 16 var. RTX 4060 da 33K ya lenovo loq var. Ama bikaç hafta önce bunlar yoktu o yüzden şu sıralar victus önerme gereği duymuyorum.

Benim derdim zaten Nitro 5 lenovo loq nitro 16 dan ucuz olduğunda monster casper yerine git victus al.
O durumda haklısınız o 2 lanet yerine alınır.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Geçenlerde laptop bir limit yedi 2.50GHz de oyun oynattı bana yeniden başlattım kendine geldi.

Sende ekstra bir sorun var bende hiç olmuyor senin dediklerin :D. Bide sendeki 7640Hs.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
668
İsim
Toprak
Koymaz ise şarj yer çünkü Lenovolarda olabilen bir problem bu ideapad 3 lerde daha beterdir bu oyun oynar iken şarj yer lenovo da yemesin diye belli bir sınır koymuş nereye ağır basar ise oraya doğru biniyor ve yükün az bindiği yere limit veriyor.

Hocam ben size bir SS atmıştım sanki 2.5 GHz de çalışıyordu PC hayıtırlıyormusunuz ?
Eğer render alcaksan loq daki bu limit sisteminden dolayı çok daha verimli ama oyunda çok bir şey değişeceğini sanmıyorum ikiside sonuçta limit yiyor.

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Oğuz
:) Ağustos 2024 e kadar Hp victus ile devam.
Daha sonra bi masaüstü dizecem inşallah.

NZXT

80+ Bronze

Yok hatırlayamadım, tekrar atabilirsiniz isterseniz.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
O durumda haklısınız o 2 lanet yerine alınır.

Ama yinede lenovonun oyunda iken o benim uydurduğum :D combo limit mevzusu victus ile aynı. Victusta ben oyunda işlemciyide zorladığımda mesela GoW da işlemci 45W ekran kartı 95W da kaldı. Aynısı lenovoda CP 2077 de olmuş işte.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Sende ekstra bir sorun var bende hiç olmuyor senin dediklerin :D. Bide sendeki 7640Hs.
bende aynı skoru alan arkadaşlar var 7840hs dede limit problemleri yaşayanlar var bir çok kişi farkında bile değil bu limitten Victuslar problemli modeller anlamalısınız bence artık.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
bende aynı skoru alan arkadaşlar var 7840hs dede limit problemleri yaşayanlar var bir çok kişi farkında bile değil bu limitten Victuslar problemli modeller anlamalısınız bence artık.

E ama skorumu attım gördün, benim olduğuna inan diye not defteriyle bile yazdım :D.

Limit var doğru, ama AMD işlemcilerde çok sorun çıkarmıyor bence. Sen farklı bir durum yaşıyorsun sanırım anlam veremedim ona.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
E ama skorumu attım gördün, benim olduğuna inan diye not defteriyle bile yazdım :D.

Limit var doğru, ama AMD işlemcilerde çok sorun çıkarmıyor bence. Sen farklı bir durum yaşıyorsun sanırım anlam veremedim ona.
hocam ben size 2 tane daha SS attım fark ettiyseniz farklı kişilerden yani çoğu kişide bu problem var SS ide buldum sonunda.

yükten çıkarttım anca SS alabildim felaket kasıyordu drop giriyordu.

Ekler

• resim_2024-03-08_192227247.png
    resim_2024-03-08_192227247.png
    20.6 KB · Hit: 31
  • Beğen
Reaksiyonlar: NZXT

NZXT

80+ Bronze

O farklı bir durum yaşamıyor, birçoğunda limit var zaten değerlerinizin stabil olduğunu felan sanıyorsanız yanılıyorsunuz, sizin skorunuzla başka victusların skorunun aynı olması beklenemez zaten.

hocam ben size 2 tane daha SS attım fark ettiyseniz farklı kişilerden yani çoğu kişide bu problem var SS ide buldum sonunda.

yükten çıkarttım anca SS alabildim felaket kasıyordu drop giriyordu.
Anlamıyorsa sal usta, bu eleman zaten benim konumda beni yalanlamaya çalıştı o günden beri pek aldırış etmiyorum mesajlarına.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
her bilgisayar farklı bir skor alır sizin şansınız baya yaver gitmiş ama çoğu kişi aynı sorundan muzdarip.

O farklı bir durum yaşamıyor, birçoğunda limit var zaten değerlerinizin stabil olduğunu felan sanıyorsanız yanılıyorsunuz, sizin skorunuzla başka victusların skorunun aynı olması beklenemez zaten.

Anlamıyorsa sal usta, bu eleman zaten benim konumda beni yalanlamaya çalıştı o günden beri pek aldırış etmiyorum mesajlarına.
hocam kimseyi terslemek istemiyorm şuan tersleyemem orucumu açtım kafam rahat 0 sıkıntı olduğu için daha demin açtım gergindim açlık gergin yapıyor insanı kimseylede aramı kötü tutmak istemiyorum açıkcası ama benimde canım sıkılmasın yoksa :
bu yaşanır :D

izleyip gülerim hep liberal değilim ama mantıklı yani umarım forumda siyasi mizah serbestir yoksa sınırsız banı yeriz.

• Beğen
Reaksiyonlar: NZXT
Top Bottom