Neler Yeni

İnceleme Victus 16 neden alınmamalı? Kötü yanları nelerdir?

Sizce hayla Nitro 16 vs. Yerine tercih edilebilir bir laptop mu?

• Tercih Edilir

• Tercih edilmez

• Kararsızım

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam dalgınlığıma gelmiş çok özür dilerim evet dediğiniz doğru ne kadar yüksek o kadar iyi çok çok özür dilerim

düzeltiyorum hocam yorumlarımı gerçekten özür dilerim
Sıkıntı yok hocam

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Yetersiz detay bilgi kaosa sürükler, bu durum aslında belirli bir tüketiminden sonra performans sağlamayan işlemcilerde aynı performansa yüksek soğutma katkısı sağlar. Victus'un 7640HS modeli bu sayede yüksek performans yüksek soğutma gücü sağlıyor.

Ama yüksek güç tüketen işlemcilerde bu durum büyük problem siz bir de HP Omen'ı görün limitin babası var ama unutmamak lazım ki her cihazı kullanmadan genelleme yapmak büyük yanlış olur.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Yetersiz detay bilgi kaosa sürükler, bu durum aslında belirli bir tüketiminden sonra performans sağlamayan işlemcilerde aynı performansa yüksek soğutma katkısı sağlar. Victus'un 7640HS modeli bu sayede yüksek performans yüksek soğutma gücü sağlıyor.

Ama yüksek güç tüketen işlemcilerde bu durum büyük problem siz bir de HP Omen'ı görün limitin babası var ama unutmamak lazım ki her cihazı kullanmadan genelleme yapmak büyük yanlış olur.
HP Victusların çoğu aynı Abdullah hocam bana gelen victuslarda öyleydi hepsi limitli diyebiliriz açıkcası intellere denecek söz bulamıyorum zaten thermal throttle yemeden duramıyor zaten inteller amd lerdede throttle gerekli ama fazlası gereksiz zaten ısınma olayları az yaşanan işlemciler HS işlemciler 65 watt saçma olmuş 75 veya 80 daha mantıklı olurdu biosuda çok sınırlı geçiş yapmak bile sınırlı denecek kadar bir şey

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
HP Victusların çoğu aynı Abdullah hocam bana gelen victuslarda öyleydi hepsi limitli diyebiliriz açıkcası intellere denecek söz bulamıyorum zaten thermal throttle yemeden duramıyor zaten inteller amd lerdede throttle gerekli ama fazlası gereksiz zaten ısınma olayları az yaşanan işlemciler HS işlemciler 65 watt saçma olmuş 75 veya 80 daha mantıklı olurdu biosuda çok sınırlı geçiş yapmak bile sınırlı denecek kadar bir şey
Yo 7840HS için dediklerine katılıyorum ama şu var ki 7640HS kullanıcısı için bu durum aksine avantaj zaten işlemci low bir işlemci olduğu için belirli bir wattın üstünden sonra ekstra performans vermediği için 7640HS kullanıcısının bir performans kaybı yok bu şekilde bir konu açınca 7640HS kullanıcısı gereksiz yere panikleyecek bu detayları da vermek lazım.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Yo 7840HS için dediklerine katılıyorum ama şu var ki 7640HS kullanıcısı için bu durum aksine avantaj zaten işlemci low bir işlemci olduğu için belirli bir wattın üstünden sonra ekstra performans vermediği için 7640HS kullanıcısının bir performans kaybı yok bu şekilde bir konu açınca 7640HS kullanıcısı gereksiz yere panikleyecek bu detayları da vermek lazım.
evet fark etmiştim 7640hs tamı tamına yaklaşık 500 fark olması gerek öyle bir fark yedim ama 7840hs den fark 1500 leri 2000 leri bulabiliyor

R24 testinde 7640hs nin fark yediği anlaşılmıyor testlerini bizzat yapmıştım

Casper Excalibur neden alınmaz diye bir konu yapmamı istermisiniz ?

Son düzenleme:

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,875
İsim
ege erdem demirelli
evet fark etmiştim 7640hs tamı tamına yaklaşık 500 fark olması gerek öyle bir fark yedim ama 7840hs den fark 1500 leri 2000 leri bulabiliyor

R24 testinde 7640hs nin fark yediği anlaşılmıyor testlerini bizzat yapmıştım

Casper Excalibur neden alınmaz diye bir konu yapmamı istermisiniz ?
Excalibur ve Monster alınmayacağını çoğu kişi biliyordur ama güzel olur rehber.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ne öneriyorsunuz peki?

Bu kadar eleştirdikten sonra önerilen ürünün bu sorunlar olmaması lazım.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Ne öneriyorsunuz peki?

Bu kadar eleştirdikten sonra önerilen ürünün bu sorunlar olmaması lazım.
mükemmeli istememek daha mükemmeldir diyebilirim ama en iyisin istiyorsanız ailenware bakmaya başlayabilirsiniz

Buna ben karışamam küfür hakaret olmadığı sürece ne isterseniz yapmakta özgürsünüz.
abdullah hocam sırf bu rehberleri yaptığım için bana 40 farklı laf edildi :D ben laf etmiyorum fakat laf yiyorum iyilik yapmak isterken kötü oluyorum kimse yanlış ürün almasın diye uğraşıyorum fakat gene kötü ben oluyorum

Konuyu yayınladım dostlar bakabilirsiniz ne diceğimi az çok tahmin etmişsinizdir

• Beğen
Reaksiyonlar: NZXT

Emsal

80+ Silver
mükemmeli istememek daha mükemmeldir diyebilirim ama en iyisin istiyorsanız ailenware bakmaya başlayabilirsiniz
Hocam siz loq u pahalı düşünüyorsunuz heralde ama şu an 36-37-38k ya satılıyor direk loq 7840hs 4060 diye soranlara cevap verebilirsiniz

33k ya da 12450 4060 loq var ve fiyatlar 2 aydır sabit böyle

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
hocam mükemmeli isterseniz tabi ki pahalı olacak bulabildiğim en ucuz yeni nesil ailenware 70-80 bin arası
Fark bu hocam işte. 70-80 bin bütçesi olan kullanıcılar high-end kullanıcılar. Bizler junior kullanıcılarız. Kısılmış, kırpılmış ürünleri mecburen alıyoruz. Mesela 30 bin lira limiti olan birisine LOQ, Victus, Nitro 5 dışı ürün önerisi çıkmıyor hepsi de kırpılmış ürünler. Bu adamdan 70-80 bine çıkması da beklenemez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,007,736
Üyeler
159,665
Son üye
EnesCelx