Hocam 300fps civarı alıyorum klip uygulaması kapalı 7840hs işlemcim ekran kartı 4060 değerler normal. 16mb onebellekli işlemci icinsizdede victus vardı değilmi sistem özelikleriniz ne fazla düşük geldi fpsleriniz bana
Hocam 300fps civarı alıyorum klip uygulaması kapalı 7840hs işlemcim ekran kartı 4060 değerler normal. 16mb onebellekli işlemci icinsizdede victus vardı değilmi sistem özelikleriniz ne fazla düşük geldi fpsleriniz bana
Kaç kere söylemem gerekiyor ben victus kullanmıyorum arkadaşlarım kullanıyortabi canım hepsinde yaşadın victus da yaşamadın bırak şu fanboyluğu.
Kardeşim bizim gibi vahşi insanları rahat bırakıp artık yatmaya gider misinlenovo kullandım excalibur kullandım ikisindede yaşadım bu onların kötü olduğynu gösteriyor ben bilgisizim ya aydınlatıver beni
bende R5 var 300 lere çıkabiliyor ama tabi ki geri düşüyor 240 lara limitin kötü yanı benim işlemciye yakın 350 lerin üstüne bile çıkabiliyor R7 7840hs kullanıcı deneyimlerine göre konuşuyorum kimseyede youtube daki incelemeleri tavsiye etmem babamın incelemesi olsun gene güvenmem youtube daki incelemeye limit işlemci odaklı oyunlarda daha da sırıtıyor.Hocam 300fps civarı alıyorum klip uygulaması kapalı 7840hs işlemcim ekran kartı 4060 değerler normal. 16mb onebellekli işlemci icin
valorant dedik ya haniarkadaşlarının R23 testini bekliyorum.
Hocam onebellek meselesi r 5 5600(masaüstü )den cinebench puanı 5 k daha yüksek ryzen 7 7840 hs ona rağmen ryzen 5 5600 500fpsler görüyorbende R5 var 300 lere çıkabiliyor ama tabi ki geri düşüyor 240 lara limitin kötü yanı benim işlemciye yakın 350 lerin üstüne bile çıkabiliyor R7 7840hs kullanıcı deneyimlerine göre konuşuyorum kimseyede youtube daki incelemeleri tavsiye etmem babamın incelemesi olsun gene güvenmem youtube daki incelemeye limit işlemci odaklı oyunlarda daha da sırıtıyor.
tamam anladım fakat biz oyundan bahsediyoruz limit onlarda da varçünkü limitler ancak öyle testlerde anlaşılır.