Neler Yeni

İnceleme Victus 16 neden alınmamalı? Kötü yanları nelerdir?

Sizce hayla Nitro 16 vs. Yerine tercih edilebilir bir laptop mu?

• Tercih Edilir

• Tercih edilmez

• Kararsızım

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
hocam zaten fotoğrafın tost makinası olmasından anlamışsınızdır .d kusura bakmayın akşam çekince telefon kamerası kötü olunca öyle çıkmış evet açıklamadaki sistemim
hocam bir video atarsanız ekran kaydı çok güzel olur şok oldum şuan.

Shourd

80+ Gold
hocam bir video atarsanız ekran kaydı çok güzel olur şok oldum şuan.
yarına yazsanız olurmu telden yazıyorum şuan donanım arşivinde arkadaş ekleme varmı bilmiyorum ama

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
yoksa victus iyi mi 😒😒😒
lan onu nerden çıkardın şuan bir şey araştırıyoruz sen karışma bunun victus ile uzakdan yakından alakası yok bakıcağız şimdi cihaza neden böyle yada harbiden bu fps leri veriyormu diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yarına yazsanız olurmu telden yazıyorum şuan donanım arşivinde arkadaş ekleme varmı bilmiyorum ama
yok hocam arkadaş ekleme yarın yazın ben sizi etiketlerim.

victusun bu sorunları hakkında onlarca ekran görüntüm var.

MiroSeto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Miraç Setenci
lan onu nerden çıkardın şuan bir şey araştırıyoruz sen karışma bunun victus ile uzakdan yakından alakası yok bakıcağız şimdi cihaza neden böyle yada harbiden bu fps leri veriyormu diye.

ayıp ediyon kırıldım bilgisiz kardeşine bu yapılır mı 😭

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
https://www.n11.com/urun/acer-nitro...E7c0DAW7Q1QJGSaYZb-mBEcRyUsp3nmIaAiYcEALw_wcB bu bilgisayara ekstradan 8 gb ram ile victus ve loq killer diyebiliriz yok ediyor ortalığı hele ki birde bunun RTX 4060 lısı var 34 bine felaket ve 4060 lısının ekranı kaliteli 165 Hz 350 nit olması lazım yada direkt nitro 16 ile aynı.

ayıp ediyon kırıldım bilgisiz kardeşine bu yapılır mı 😭
:( lan ı sert anlamda değil şaka anlamında dedim.

MiroSeto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Miraç Setenci
https://www.n11.com/urun/acer-nitro...E7c0DAW7Q1QJGSaYZb-mBEcRyUsp3nmIaAiYcEALw_wcB bu bilgisayara ekstradan 8 gb ram ile victus ve loq killer diyebiliriz yok ediyor ortalığı hele ki birde bunun RTX 4060 lısı var 34 bine felaket ve 4060 lısının ekranı kaliteli 165 Hz 350 nit olması lazım yada direkt nitro 16 ile aynı.

tamam o zaman

https://m.n11.com/urun/acer-nitro-5...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel 4060lı model bu mu

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

Shourd

80+ Gold

Hocam siz o kadar şaşırınca bş bakim dedim fpslere altı ay fln oldu sadece optimizasyonu kötüleşmiş olamaz dedim baktım evet hocam 300 altına doğru düzgün düşmüyor

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Hocam siz o kadar şaşırınca bş bakim dedim fpslere altı ay fln oldu sadece optimizasyonu kötüleşmiş olamaz dedim baktım evet hocam 300 altına doğru düzgün düşmüyor
hocam 300 olabilir bir değer ama 600 fps yani i7 alamıyor o fps i.

Shourd

80+ Gold

vampirelf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mehmet
HP victuslarda sorun yaşayanlar windows 10 kullanıyor da olabilir. Ben windows 10 kurduğumda turbo boost hemen kapanıyordu 11 kur dedi servis ondan sonra cihaz kendine geldi.
birde omen gamingde performans seçerseniz cpu 55w gpu 120 wat balanced secerseniz cpu 60-65 watt gpu 90w çekiyor. Tabi windows güç ayarida performans seçili olmalı. Cpu testinde balanced secili olmali yani. İkisi arasında cinebench 900 puan farkediyor.
Power testlerinde ise hem Loq, hem victus 150w uzerine çıkmıyor Gpu + cpuda. nitro16 ise en yüksek 180w görebildik nitro 5 ise gene 150w..
Total watt asil önemli oyunlarda.. Amd 54 watt cekerse, 4050 de 100w cekerse en iyi performansını ısınmadan veriyor. üzeri watlar ısıda %15 artışa sebep olurken fps de %5 bile artış vermiyor youtube testlerinde. Zaten kimsede full watt ceksin 99 derecede 4 saat oynayım demez ömründen yer cihazın.

Equa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Berkay
HP victuslarda sorun yaşayanlar windows 10 kullanıyor da olabilir. Ben windows 10 kurduğumda turbo boost hemen kapanıyordu 11 kur dedi servis ondan sonra cihaz kendine geldi.
birde omen gamingde performans seçerseniz cpu 55w gpu 120 wat balanced secerseniz cpu 60-65 watt gpu 90w çekiyor. Tabi windows güç ayarida performans seçili olmalı. Cpu testinde balanced secili olmali yani. İkisi arasında cinebench 900 puan farkediyor.
Power testlerinde ise hem Loq, hem victus 150w uzerine çıkmıyor Gpu + cpuda. nitro16 ise en yüksek 180w görebildik nitro 5 ise gene 150w..
Total watt asil önemli oyunlarda.. Amd 54 watt cekerse, 4050 de 100w cekerse en iyi performansını ısınmadan veriyor. üzeri watlar ısıda %15 artışa sebep olurken fps de %5 bile artış vermiyor youtube testlerinde. Zaten kimsede full watt ceksin 99 derecede 4 saat oynayım demez ömründen yer cihazın.
Screenshot_2024-04-04-22-12-33-50_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329.jpg
Yazılana örnek amaçlı 7840hs kullanan arkadaşların laptopları 60-70w çekebiliyorsa üstüne gerek yok gereksiz ısıdan başka bir şey değil
4060 içinde 100w çekiyorsa iyidir üstü için voltaj limitli zaten bu kartlar .

Top Bottom