Neler Yeni

İnceleme Victus 16 neden alınmamalı? Kötü yanları nelerdir?

Sizce hayla Nitro 16 vs. Yerine tercih edilebilir bir laptop mu?

• Tercih Edilir

• Tercih edilmez

• Kararsızım

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Anakart biseyi beslemez,"hayla" prochot diyorsun prochot sıcaklığına gelmiyor diyorum alo,berbat bir sonuç çıkıyor diyosun daha iyisini koy diyorum arıyor bulamiyosun çünkü yok,limitler 14700ün tam "oyun" performansı için fazlasıyla yeterli,sen her gün sentetik benchmark yapıp mastürbasyon yapacaksan sana yetmez orası ayrı.
İyicene sen cırtını çıkartın benchmarkı kalitesini test etmek için yaparsın besliyor mu diye limit kaldırıldığında prochota giriyor saniyesinde ve tamamen çekmediği halde 143 watt çekiyor prochota giriyor anakartda besleyemiyor anakart bişey beslemez 😂😂😂 arkadaşım sen konuşma ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@PoeNk e soralım anakart işlemci ve ekran kartınl beslermi beslemez mi?

Tabi canım biz bluetooth ile besliyoruz işlemciyi dimi anakartın üstünde ki komponentler süs diye var.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Anakart biseyi beslemez,"hayla" prochot diyorsun prochot sıcaklığına gelmiyor diyorum alo,berbat bir sonuç çıkıyor diyosun daha iyisini koy diyorum arıyor bulamiyosun çünkü yok,limitler 14700ün tam "oyun" performansı için fazlasıyla yeterli,sen her gün sentetik benchmark yapıp mastürbasyon yapacaksan sana yetmez orası ayrı.
ne alaka? işlemciyi besleyen anakartdır. masüstü sistemlerde ise psu ekran kartını besler. laptoplarda ise ekran kartını anakart besler. anakartdaki fazlar ne kadar fazla olur ise verebileceği güç miktarı artar, anakart sıcaklığı düşer.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
ne alaka? işlemciyi besleyen anakartdır. masüstü sistemlerde ise psu ekran kartını besler. laptoplarda ise ekran kartını anakart besler. anakartdaki fazlar ne kadar fazla olur ise verebileceği güç miktarı artar, anakart sıcaklığı düşer.
ya sonda yazdığına baksana iyicene saçmaladı kapatıcam konuyu bu tarz herifler gelecekse @Mehmet Yılmaz reis sana zahmet kapatıver konuyu bilgi isteyen yazsın özelden napayim ben daha.

vada

80+
Ee 100binlik vector de 90 watt çekiyor oyunda 37 lik victus da. ne anladım anakart kalitesinden, aynı fpsi alıyorum ,anakart kalitesi fpsi artırmaz r23de anlık yüksek wattlar çekip yüksek sayılar görerek kendinizi tatmin edersiniz.

Konuyu niye kapatmaya meyillisin neden kaçıyorsun

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Ee 100binlik vector de 90 watt çekiyor oyunda 37 lik victus da. ne anladım anakart kalitesinden, aynı fpsi alıyorum ,anakart kalitesi fpsi artırmaz r23de anlık yüksek wattlar çekip yüksek sayılar görerek kendinizi tatmin edersiniz.

Konuyu niye kapatmaya meyillisin neden kaçıyorsun
Senin gibiler ile uğraşmak için açmadım konuyu kaçsam başından kapatırdım baştan sona oku bakalım.

R23 testi ile laptopun kalitesini anlayabilirsin ama sen daha gücün nerden geçtiğini bilmiyorsun ben sana ne anlatayim ki kaliteli anakart drop yaratmaz güzel güç dağıtır anlık watt yükselse bam diye kitlenecek drop yiyecek ya da anakart kalitesiz olduğu için güç güzel dağıtılmayacak stabil değerler verilemeyecek performans kaybı artacak haberin yok senin bilgin yok sadece fps e bakıyorsun 10 yaşında kulaklığın RGB renklerine bakarak alan çocuk gibi.

Fazla sallıyorsun ziya az salla i9 ile nasıl aynı fps yi almayı planlıyorsun kapat konuyu ben böyle salaklarla uğraşmak için mi açtım senle mi uğraşacam ben.

vada

80+
istediğin kadar kapat, yarın incelemesini atarım insanları yanlış yönlendiremezsin kullanmadigin cihaz hakkinda

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
***** ***** anakartın alakası yok anakart ile gücün alakası yok ne saçma saçma bilgiler bunlar sen nerden edindin bu bilgileri söylede yanlışlıkla okumayalım.

istediğin kadar kapat, yarın incelemesini atarım insanları yanlış yönlendiremezsin kullanmadigin cihaz hakkinda
Kullanıyorum kardeşim anakartda değişen bir şey yok limiti arttırmışlar sadece at incelemesini öv anca 2 günlük cihazın incelemesinden bir şey elde edemezsin at boş bir inceleme olur.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Benim 3 haftalık deneyimimin incelemesi var technopatta nasıl güzel anlatmışım 1.yıla inceleme attım farkı görüyormusun ?

Anakartta sorun olmadığı sürece fpse etkisi %0.1 dir
Anakartı kalitesiz ise drop sorunu yaratır littlewarlocc a git sor adam bilgili git sor sana ne cevap vericek techolayda da var o adam git sor sana ne cevap vericek.

Seninle mi uğraşacam ben git başkasına salça ol.

vada

80+
Fanı temizlemeyip macunu değişmezsen 1 yıla bütün laptoplarin perf düşer,sen cihazını soğuk tutacaksın

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Fanı temizlemeyip macunu değişmezsen 1 yıla bütün laptoplarin perf düşer,sen cihazını soğuk tutacaksın
Temizlemesini yaptım termal macun sağlam zamanında yaptığım değerler ile yakın 2 test de de 100 derece gördü ama 1.1k fark yedi siz kendinizi kandırın 3dmark testi değil bu sıcaklığada puan versin.

Git sor dediğim adama benim yakamdan git 80 sayfa senin gibiler ile uğraştım bir 20 sayfa daha katlanamam.

vada

80+
Hakarete devam.13950hx ile 14700hx gayet kıyaslanabilir.p core sayısı aynı base turbo clocklar aynı efficiency core sayısı ve 3 mb l3 önbellek farkı var

Termal macun sağlam nedir açıp bakıp geri mi kapattin,kaç para bı macun göndereyim sana

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Hakarete devam.13950hx ile 14700hx gayet kıyaslanabilir.p core sayısı aynı base turbo clocklar aynı efficiency core sayısı ve 3 mb l3 önbellek farkı var

Termal macun sağlam nedir açıp bakıp geri mi kapattin,kaç para bı macun göndereyim sana
Testlerine bak bakalım üşeniyorum senin için kendimi yormayacağım açıp bakmaya gerek yok boşta fan hızını arttır sıcak hava geliyorsa ve sıcaklıklar iyi ise termal macun sağlamdır ama ılık hava gelip sıcak çalışıyor ise termal macun kurumuşdur ya da yetersizdir pump out olmuş olabilir GHz e bakma performans konusunda.

Ve aynı fps alır iken grafik kalitesine dikkat et victus tv ayarı panel kalitesine göre ayarlamış.

O kadar gözün kör olmuş ki adamın oynadığı ayarlara bakmamışsın ve sendan daha stabil fps ler alıyor cihaz msi ile yan yana koyulamaz victus.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,996
Üyeler
164,760
Son üye
Alizerr01
Top Bottom