Bak bakalım i7 ile i5 den nasıl fark yiyor victus omen bile kalitesiz iken victusdan kalite beklemeniz harika bir mantık.baya ip gibiymiş frametime
thermal grizzly kryonaut a rağmen.
sen 87 sayfa takla atmışsın ama boşa.
Gömmeye çalıştığın laptop dünyada en iyi 2.skoru aldı o işlemci ile.baya ip gibiymiş frametime
thermal grizzly kryonaut a rağmen.
sen 87 sayfa takla atmışsın ama boşa.
Buyurun yeriniz bura gidipte diğerlerinin yaptığı gibi sadece şahsiyete saldırmayın ama hepsi sıkışınca şahsiyetime saldırdı siz benim attığım konuları iyi okuyun 1 yıl sonra o cihaz ile aynı testleri yapın bakalım birde diğer nitro 16 loq gibi kaliteli cihazlar ile aynı testleri 1 yıl sonra yapım victus yerin dibine girer iken onlar az buz kayıplar yaşıyacaktır 1 yıldır kullanıyorum bu cihazı bundan öncede hp kullandım.''Victusdan bile kaliteli bir anakarta sahip Monster tulpar övmeye çalışmaya devam edin siz biz gerçekleri biliyoruz.''
Ne dediğini kendin bile anlamadın bence.
ptm7950 yi sürüp r23de dünya çampiyonu olabilir miyim?r23de tam skorlar geliyoken ejeküle olabilirim ama.
''Sırf kendi cihazını övmek için hesap açmanda bir ilginç.''
Bundan sonra burdayım
İstesende olamazsın limiti kaldırırsan prochota girer o dandini dastan victus dene istersen denemesi beleş bende denenmiş hali var kaç tane kişi ike uğraştım konuda hangisi burada? Onlarda kabul etti artık ne kadar dandik olduğunu.''Victusdan bile kaliteli bir anakarta sahip Monster tulpar övmeye çalışmaya devam edin siz biz gerçekleri biliyoruz.''
Ne dediğini kendin bile anlamadın bence.
ptm7950 yi sürüp r23de dünya çampiyonu olabilir miyim?r23de tam skorlar geliyoken ejeküle olabilirim ama.
''Sırf kendi cihazını övmek için hesap açmanda bir ilginç.''
Bundan sonra burdayım
Kaçmak mı? Notebookcheck gibi sitelere gir tonla konu dolu ne zaman kaçmışım ben? Batarya sorunları ideapad gaming 3 lerde kaldı Vram sorunu var loqlarda.nitro 16 intel işlemcisi var mı yok, 7840a sıvı metal koymuşlar gereksiz(düşük watta zaten verimli), fiyatı 14700 victustan 6 bin pahalı.Verdiği cpu performansı yerlerde.sırf paneli iyi diye tercih edilmez ki 6 yıllık predator kullanıcısı olarak soyluyorum.nitro 16nın intel versiyonu uygun fiyattan gelirse alınabilir ki sanmıyorum şimdiki nitrolar bile gereksiz pahalı.
loq2024lerde batterydrain ve anakart yanması problemleri ile boguşuyor hindu kardeşlerimiz
ben 6 ayda 1 fanları temizler macunu yenilerim stok macundan daha iyi macun kullanacağım için perf daha da artacaktır
ayrıca hx victuslara uv de atılıyor ki i7 7700hqda uv ile neler kazandıgımı ben bilirim
omen sorunlu evet omenin sorunlu olması konusunun victusla alakasını anlamadım.
ben hala 14700hx ya da 13900hx testini atmanızı bekliyorum bulamadıysanız mı legion falan da olur predator de olur ne kadar fark yiyor victuslar merak ediyorum lütfen aydınlatın beni
Mesaj otomatik birleştirildi:
kaçma daha çay içicez
Limitli cihazlara alışmışsınız tabi 100 wattların üstü normal gelmiyor intelin üst seviyeleri eyvallah ısınır ama anakart ve soğutma kaliteli olur ise tam performans alırsın victus gibi olur ise yerinde sayarsın 5 bin puan fark bile yediği modeller var iken hayla savunmaya çalışman garip.nitro 16 intel işlemcisi var mı yok, 7840a sıvı metal koymuşlar gereksiz(düşük watta zaten verimli), fiyatı 14700 victustan 6 bin pahalı.Verdiği cpu performansı yerlerde.sırf paneli iyi diye tercih edilmez ki 6 yıllık predator kullanıcısı olarak soyluyorum.nitro 16nın intel versiyonu uygun fiyattan gelirse alınabilir ki sanmıyorum şimdiki nitrolar bile gereksiz pahalı.
loq2024lerde batterydrain ve anakart yanması problemleri ile boguşuyor hindu kardeşlerimiz
ben 6 ayda 1 fanları temizler macunu yenilerim stok macundan daha iyi macun kullanacağım için perf daha da artacaktır
ayrıca hx victuslara uv de atılıyor ki i7 7700hqda uv ile neler kazandıgımı ben bilirim
omen sorunlu evet omenin sorunlu olması konusunun victusla alakasını anlamadım.
ben hala 14700hx ya da 13900hx testini atmanızı bekliyorum bulamadıysanız mı legion falan da olur predator de olur ne kadar fark yiyor victuslar merak ediyorum lütfen aydınlatın beni
Mesaj otomatik birleştirildi:
kaçma daha çay içicez
Anakartın kalitesinin bir önemi yok mu? G870 leri bilmiyorsun sanırım yanan anakartları ısıdan yanıyorlar dayanamadıkları için yoksa neden asus lar yanmasın sıcak çalışan cihaz lar limiti anlamanın en basit yolu multicore testidir tek kanal 16 gb ram ile nitro 16 valorant da 250 fps alıyor genel ortalamada 32 GB ramde düşün birde çift kanal kaçma saha çay içeceğiz diyen sensin ona göre cevap istedin bende verdim şuan loq da hiç bataryadan bir sorun görmedim konu konu gez zor 1-2 tane bulursun ama ben victus ile alakalı drop sorunlarını reddit gibi yerlerden rahatça bulurum aratsan gene bulursun zaten 7840hs lar victus da düşük fps veriyor yüksek cihazlarda ki oyun testlerine bak sen kabul etmeyeceksin belli anakartın kalitesi önemsizi başka yerde söyle bakayim sana nasıl 40 farklı cevap geliyoe gir Technopata sor littlewarlocc a anakartın kalitesi ne kadar önemli diye seni ciddiye alırdım fakat "anakartın kalitesi önemsiz" dediğin için seni takmam hiç bir şey kanıtlamama gerek yok sana sen daha anakartın önemini bilmeyen birisin.''Buyurun yeriniz bura gidipte diğerlerinin yaptığı gibi sadece şahsiyete saldırmayın ama hepsi sıkışınca şahsiyetime saldırdı''
''don lastiği''
loq2024 batterydrain issuer23 multicore scoreunun bi önemi yok oyunlar için single core performansı önemli daha bundan bihabersin
7840lar şuanda bile yogun fightlarda 200lü fpsleri görüyor sonraki senelerde cıkacak oyunlarda ne yapacagı malum
anakartın kalitesinin bi önemi yok cihaz limit ve uvden ötürü ısınmıyor zaten
Tabi canım 20 günlük cihazda anakartdan dolayı drop sorunları baş göstermiş bile ilkine bir çorap buldun diğerine ne diyeceksin? Anakart yanmaz ama hızlı performans kaybedersin hp ASLA iyi anakart kullanmaz pavaliondan beri böyle 700 al gördüğün 144 hz ama diğeri 350 alırken 165 görüyor ve 2K ekrana sahip buna ne diyeceksin kasa kalitesi vs. Hele ki touchpad kalitesi o kadar kalitesiz bir kasaya sahip ki touchpad içine göçtü fotoğraflarını atmıştım herhalde 400 alacağıma 350 alırım dropsuz sorunsuz kaliteli bir oyun oynarım nitro16 nın testleri victusa nazaran daha kaliteli oluyor ekranı iyi olduğu için.güç limiti var uv var ısınmıyor anakart hiçbir zaman yanmayacak. g870de limit yok bişe yok. 7840ın alacagı max 250-350 valo, 250 cs2dir.ben 350-500 valo(dmde anlık 700leri görüyor dandinidastan anakart) 350-400 cs2 oynuyorum.14700 7840 la kıyaslanamaz bile.istediği kadar limitli olsun anakartı tırt olsun.
loqda goremezsın cunku sadece 13450hxli 2024 versiyonları var trde.victus ile buldugun sorunlar hep eski 13500 7840lı sorunlar olacak intel hxlerde hiçbir perf sorunu yok
Victus değil bu 100 fps alsın saçmaladın iyice kapatıcam şimdi konuyu sende istediğin cevabı konuda bulursun 1 yıl sonra bakalım o 14.nesile ne olacak drop konusunu attım ben sana.anakart perf etki etse şimdi de ederdi,diğer 14700lerle kıyasla dıyorum oralı degilsin.drop sorunlarım baş göstermiş ben göremıyorum
ilerde hızla perf kaybeden anakartım 300 fps alırken 7840 100lerde stutter manyağı olacak
Kendi cihazı olduğu için yapıyor başka bir açıklaması yok türk milletinin huyudur.Hala ne tartışılıyor anlamadım. Mutluysan çekil kenara kullan kardeşim zaten kimse aynı fiyat bandında loq varken victus aldırmaz bazen iyi indirime giriyor orası ayrı.