Neler Yeni

İnceleme Victus 16 neden alınmamalı? Kötü yanları nelerdir?

Sizce hayla Nitro 16 vs. Yerine tercih edilebilir bir laptop mu?

• Tercih Edilir

• Tercih edilmez

• Kararsızım

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

vada

80+
Niye kenara çekilcem adam 80 sayfa b.k atmış 2 sayfa yazınca mı battı, aynı fiyata aynı donanimda nerde loq var şöyle ben hediye etcem sana, şimdiki performansına söyleyecek hiçbir şeyi olmadığı için performansın düşeceğini söylüyor tek argümanı bu,diğer markaların aynı donanimındaki cihazıyla kıyasla diyorum cevap atamıyor YouTubeda arıyor bulamıyor yüzü yok hala cevap yazıyor.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,215
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Niye kenara çekilcem adam 80 sayfa b.k atmış 2 sayfa yazınca mı battı, aynı fiyata aynı donanimda nerde loq var şöyle ben hediye etcem sana, şimdiki performansına söyleyecek hiçbir şeyi olmadığı için performansın düşeceğini söylüyor tek argümanı bu,diğer markaların aynı donanimındaki cihazıyla kıyasla diyorum cevap atamıyor YouTubeda arıyor bulamıyor yüzü yok hala cevap yazıyor.
😂😂 YouTube gibi yerden ben kaynak almam gir notebookcheck çeşit çeşit inceleme var senin gibi kaç kişi ile uğraştım yüzüm yokmuş 80 sayfa cevap vermişim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

RTX 4060 loq var i5 13.nesil 35 bin lira al hadi.

Notebookcheck e gir kıyasla bu kadar zekaya sahipsin bence.

Sırf yazmak için bakmıyorsun sitelere senin gibiler den anca böyle bir şey beklenir.

vada

80+
İstediğin yerden link at bana göster bulamiyosun i5 13. nesili sen al benim yarı performansımda takıl,ben 37ye 14700deyim CS2 de 380fps alan cihaz bulamiyosun ben soyleyeyim 52 bine satılan 13700hx predator alır, ama o da 52 bin işte

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,215
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
İstediğin yerden link at bana göster bulamiyosun i5 13. nesili sen al benim yarı performansımda takıl,ben 37ye 14700deyim CS2 de 380fps alan cihaz bulamiyosun ben soyleyeyim 52 bine satılan 13700hx predator alır, ama o da 52 bin işte
😂😂1 yıl sonra burada ol ya da ozelden yaz performans testlerini bekliyorum

vada

80+
😂😂1 yıl sonra burada ol ya da ozelden yaz performans testlerini bekliyorum
Burdayım konuyu sildirme ama,ben yeni bir konu açayım garanti olsun

Buyurun yeriniz bura gidipte diğerlerinin yaptığı gibi sadece şahsiyete saldırmayın ama hepsi sıkışınca şahsiyetime saldırdı
"don lastiği" "bu kadar zekaya sahipsin"
Notebookcheck te cs2 valorant gibi cpu bound oyunlar test edilmiyor,geneli gpu bound.
Multicore testi yapmaktan kafanı kaldirirsan bişeyler öğrenebilirsin

Son düzenleme:

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,215
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

Buyurun yeriniz bura gidipte diğerlerinin yaptığı gibi sadece şahsiyete saldırmayın ama hepsi sıkışınca şahsiyetime saldırdı
Notebookcheck te cs2 valorant gibi cpu bound oyunlar test edilmiyor,geneli gpu bound.
Valo testlerine bak bakalım nasıl 400 lerden bir anda 100 lere düşüyor.

Git occt testi yap aida testi yap bakalım neler çıkacak o dandik bilgisayardan.

Tüm türk milleti aynı kendi malına toz değdirmez hepiniz böylesiniz sırf kendi cihazın diye savunmaya geldin.

vada

80+
Nerde, nasıl saniye kaçta ben mi körüm yoksa sen mi sıkıntılısın

Ben oyun oynuyorum arkadaşım,banane o testlerden,son kullanıcınin o testlerle ne işi var,insanları yanlış yönlendirme.
100fps e düşüyormuş nerde düşüyor bir şey söylüyorsun arkasında dur

Son düzenleme:

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,215
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

Ben oyun oynuyorum arkadaşım,banane o testlerden,son kullanıcınin o testlerle ne işi var,insanları yanlış yönlendirme.
Git cihaz tv kanalına izle 2 günlük cihazı inceliyordu bak bakalım 400 lerden 180 lere düşmüyor mu ama şimdi o testide benden istersin sanırım sende bu kadar zeka yok.

Techolayda da bu videona güzel cevap geldi gördüm.

1 yıl sonrada bu testleri bekliyorum bak bakalım i5 14.nesilli adamın r23 testine fark yemiş techolayda.

Sende fark yiyorsun e drop yaşayanlar var niye alınsın bu cihaz? İlla kumarmı oynayacaz bir şey alır iken sağlam gelir kırık gelir sorunlu gelir bak bunlar şans işi ama anakartın kalitesi şans değildir.

Bu cihazların indirimi bitince ne denicek acaba merak ediyorum indirimli hali bile bu kadar kalitesiz bir bilgisayara fazla 37 bin lira buna vereceğime 34 bin liraya nitro 5 alırım stabil olur.

Notebookcheck de R23 testlerine bakacaksın oyun değil oyun testleri için kullanıclara bakacaksın.

Uzun lafın kısası 1 yıl sonra bul beni at testlerini bakalım ne kadar performans kaybedeceksin nitro 16 dan 2 kat fazla kaybedeceğin sanırsam net bir de intel ile taho siz daha düzeldiğini düşünün victusun en iyi modeli ama genel anlamda berbat bir seri 1 yıl sonra tüm foyalar dökülür random ekran koydukları ortaya çıktı bakalım daha neler çıkacak.

Son düzenleme:

vada

80+
O adam 2 saat içinde windowsu kurup aceleyle cihazı optimize etmeden dümdüz test ediyor,ben sana oyunun shaderlari yüklü arkada hiçbir şey calismazken saf perf testini atıyorum benim aldığım sonuç bu böyle de devam edecek anakart sürekli 90 üstü çalışırsa belki zarar görür,anakartin "kaliteli" olması performansi etkilemez,zarar görmemiş anakartin performansı değişmez azalmaz,diğer forumdaki adamın yorumunu da anca sen beğenirsin,valorant çıktığı zamandan beri en popüler oyunlardan biri ve CS2 ile birlikte cpu performansını ölçmek isteyenlerin kullandığı oyundur,hesap makinesinin oynatabilmesi biseyi degistirmez.

O adam 2 saat içinde windowsu kurup aceleyle cihazı optimize etmeden dümdüz test ediyor,ben sana oyunun shaderlari yüklü arkada hiçbir şey calismazken saf perf testini atıyorum benim aldığım sonuç bu böyle de devam edecek anakart sürekli 90 üstü çalışırsa belki zarar görür,anakartin "kaliteli" olması performansi etkilemez,zarar görmemiş anakartin performansı değişmez azalmaz,diğer forumdaki adamın yorumunu da anca sen beğenirsin,valorant çıktığı zamandan beri en popüler oyunlardan biri ve CS2 ile birlikte cpu performansını ölçmek isteyenlerin kullandığı oyundur,hesap makinesinin oynatabilmesi biseyi degistirmez.
O nitro 5le de stabil olarak yarı fpsimde takilirsin

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,215
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Aanakart kalitesinden dolayı çoğu cihaza drop giriyor diyorum daha önemsiz diyorsun senden bilgisayar konusunda adam olmaz sen 400-500 fps ile övün 1 sene sonra bul beni anakartın kalitesi önemsiz olsaydı şuan GTX 1080 li seneler önceki laptoplar neden duruyor hayla? Çünkü anakartları kaliteli.

O nitro 5le de stabil olarak yarı fpsimde takilirsin
1 sene sonrada drop diye gezme ortalıkta çok gördüm drop konusu hakkında victusu kalitesiz olup 14.nesil olacağına kaliteli olup 12-13.nesilim olsun en azından seviyem düşmez.

FPS karıştırmiyoruz burda gördüğün zaten 144 fps ama ben. 165 fps görürüm panel kalitesinden dolayı taho sen bilgisayarın kalitesini fps ile ölçüyorsun klişe.

vada

80+
Fps ile ölçücem neyle ölçücem güzelliğine mi bakcam,nitro 5in 3 yıllık islemcisi iki sene sonra cpubound oyunlarda bayılırken, victus devam edecek,acerın giriş seviyesi laptopına üst seviye anakartı takacağını düşünmek de hafif tabirle ahmaklık.
Bakımını yapmazsan 1 sene içinde bütün fan izgalaralar toz bağlar macun kurur,sonra stutter HP çöp aynen kardeş,hala benzer donanımlı üst seviye cihazın performans testini bekliyorum atamadın bulamadın

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,215
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Fps ile ölçücem neyle ölçücem güzelliğine mi bakcam,nitro 5in 3 yıllık islemcisi iki sene sonra cpubound oyunlarda bayılırken, victus devam edecek,acerın giriş seviyesi laptopına üst seviye anakartı takacağını düşünmek de hafif tabirle ahmaklık.
Bakımını yapmazsan 1 sene içinde bütün fan izgalaralar toz bağlar macun kurur,sonra stutter HP çöp aynen kardeş,hala benzer donanımlı üst seviye cihazın performans testini bekliyorum atamadın bulamadın
Eğerki herhangi bir özürün yok ise kendin bulabilirsin tabi canım 3 yıllık işlemci victusun amd işlemcisinden daha iyi ama 2 sene sonra bayılacak tabi paşam tabi tabi victus 1.senesini sorunsuz geçirir ise öp başina koy siz bu victusu göklere çıkarın çıkaramazsınız bu konu her şeyini ortaya çıkardı zaten.

Ben demiyorum zaten R7 besleyecek laptopa R9 a kadar besleyebilecek anakart koyuyoe diye ama kaliteli bir anakart koyuyor ama victus alt seviye bir anakart koyuyor ve berbat bir sonuç ortaya çıkıyor bilgisayar konusunu bırak istersen sen yapamıyorsun FPS ine bakacaksan ohoo abrada 300-350 fps alıyordu zamanında noldu? Cortladı fps e bakarsan bir şey anlayamazsın testler ile anlarsın ve kullanılan parçaya bakarak ve hp dandik bir anakart kullanmış limitler fazlaca var anakart besleyemediği için.

Limiti kaldırmaya çalışsan bile tam çekemiyor ve prochot yiyor anakart zaten besleyemiyor.

Ben seni takmıyorum kardeşim yüzüne vurmak istemiyorum ama zorluyorsun git kendin bul ben sana mesaj yazar geçerim boş birisin anakarta önemsiz dediğinde anladım zaten.

Son düzenleme:

vada

80+
Anakart biseyi beslemez,"hayla" prochot diyorsun prochot sıcaklığına gelmiyor diyorum alo,berbat bir sonuç çıkıyor diyosun daha iyisini koy diyorum arıyor bulamiyosun çünkü yok,limitler 14700ün tam "oyun" performansı için fazlasıyla yeterli,sen her gün sentetik benchmark yapıp mastürbasyon yapacaksan sana yetmez orası ayrı.

Top Bottom