Virtuoso SE vs blackshark V2 Pro vs Cloud 2 wiereles vs ASUS GO 2.4 electro punk

kenet

80+
Reaksiyon skoru
32
Corsair 1700 TL'ye kadar iniyor. 11-12 saat oyundayım ve FPS tarzı oyunlar oynuyorum. Arada müzik açar 40-45 dakika dinlerim. Hangisini tercih etmeliyim?

Virtuoso SE.

Kesinlikle Virtuoso fakat çok ağır bir kulaklık şahsen benim kafamı acıtıyor.

ben cloud wireles ile arasında kalmıştım. cloudu eleme sebebım şarjı bıtınce kablolu kullanıma imkan vermemesi ve sadece oyun odaklı olmasıydı. bence vırtuoso daha kaliteli bir kulaklık hem oyun hem normal kullanım için. bende fps ve ara ara muzık film takılıyorum baya iyi. konfor olarak ama orta yanı ne çok iyi ne çok kötü. uzun kullanımda bazen ağrı yapabiliyor +4 saatten sonra

ben cloud wireles ile arasında kalmıştım. cloudu eleme sebebım şarjı bıtınce kablolu kullanıma imkan vermemesi ve sadece oyun odaklı olmasıydı. bence vırtuoso daha kaliteli bir kulaklık hem oyun hem normal kullanım için. bende fps ve ara ara muzık film takılıyorum baya iyi. konfor olarak ama orta yanı ne çok iyi ne çok kötü. uzun kullanımda bazen ağrı yapabiliyor +4 saatten sonra
Zaten kesintisiz 12-11 saat oynamıyorum arada mola veriyorum. Ağırlığı yüzünden iade düşündün mü? Yani o kadar ağır mı?

https://www.itopya.com/corsair-virtuoso-rgb-hi-fi-71-surround-kahverengi-kablosuz-kulaklik/

Ben bunu aldım SE yazmıyordu itopya SE olarak yolladı. tahminim diğer ürünlerde SE modelidir. yani hazır 1700 iken kaçırma bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten kesintisiz 12-11 saat oynamıyorum arada mola veriyorum. Ağırlığı yüzünden iade düşündün mü? Yani o kadar ağır mı?
bana ağır gelmedi. sadece gözlük kullandığımdan sıkmasından kaynaklı ağrı oluyor bende. kafa büyüklüğü ile de orantılı.

İtopyada Se yazmıyor ama se gönderdiler bilmiyorum açıkcası. zaten aralarında fark yok gibi bir şey. Şahsen imkanın varsa kaçırma güzel kulaklık. dediğim gibi bana göre en büyük artısı şarjı bıtınce takıyorum kabloyla kullanıyorum o ara şarjda oluyor sonra tekrar kablosuza dönüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.itopya.com/corsair-virtuoso-rgb-siyah-kablosuz-gaming-kulaklik/
Stand hedıyesıde var değerlendirilebilir açıkcası

İtopyada Se yazmıyor ama se gönderdiler bilmiyorum açıkcası. zaten aralarında fark yok gibi bir şey. Şahsen imkanın varsa kaçırma güzel kulaklık. dediğim gibi bana göre en büyük artısı şarjı bıtınce takıyorum kabloyla kullanıyorum o ara şarjda oluyor sonra tekrar kablosuza dönüyorum
Hemen şuan alabilme gibi bir imkanım yok dediğim gibi klavyemi alalı en fazla 1 ay olmuştur. Biraz önceden bilgi toplamak için açtım konuyu.

Geri