RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 50,082
Ben olsam s23 alırdım. H.opoco f6 aldım reis ho go?
Ben olsam s23 alırdım. H.opoco f6 aldım reis ho go?
Samsung eskiye kıyasla daha iyi pixel trde satılmıyor değerlendirmeye gerek bile yok. Samsung hala iphone ile aynı seviyede değil. Öyle olduğunu düşünüyorsanız instagramı açıp story ekranından video çekerken zoom in out yapıp o şekilde story atın yani bu kimileri için önemsiz olabilir ben saygı duyuyorum fakat hala uygulama optimizasyonu olarak iphone daha önde doğal olarak senede bir telefon çıkarıyorlar varyasyonları ile ve tüm uygulamalar ona özel stabilizasyon yapıyor.Şu anda Samsung ve Google Pixel serilerinde bir sorun yok. Hatta Pixel iPhone’dan daha yüksek çözünürlüklü görsel yüklüyor. Diğer Android cihazlarda aeroinsta uygulaması kayıpsız hikaye ve reels yükleme özelliğine sahip.
Uzun süre 120HZ kullanıp cihazı ayarlardan 60HZ'e çektiğinizde fark fazlasıyla anlaşılıyor. Ki dediğiniz gibi 6-7K'lık cihazlarda bile 90-120hz ekran varlen 50K'lık cihazda 60HZ olması başlı başına saçmalıktan ibaret.Ama taksit yok herhalde.
Post automatically merged:
Bir android kullanıcısı olarak eski telefonum 60hz suan 120hz. Arasında fark hiç hissetmedim sahsen. 50klık telefon 120hz olamlı bence de ama ınanılmaz hıssettıren bırsey de degıl. Belkı oyunlar ıcındır. Ama oyun oynamadıgım ıcın hıc fark yaratacak bır durum olmadı.
var hocamPremium varmıydı sizde
Optimizasyon konusunda iOS işletim sisteminin Android tarafından yadsınamaz seviyede artıları var fakat iPhone cihazları arş dağına çıkaran arkadaşlara katlanamıyorum. Ben şu anda 15 kullanıyorum ve Android tarafında bahsettiğiniz tüm konuları bizzat tecrübe ettim. Android net bir şekilde iOS ile genel anlamda rekabet edebilecek ve birçok noktada da üstünlük sağlayabilecek bir işletim sistemi.Samsung eskiye kıyasla daha iyi pixel trde satılmıyor değerlendirmeye gerek bile yok. Samsung hala iphone ile aynı seviyede değil. Öyle olduğunu düşünüyorsanız instagramı açıp story ekranından video çekerken zoom in out yapıp o şekilde story atın yani bu kimileri için önemsiz olabilir ben saygı duyuyorum fakat hala uygulama optimizasyonu olarak iphone daha önde doğal olarak senede bir telefon çıkarıyorlar varyasyonları ile ve tüm uygulamalar ona özel stabilizasyon yapıyor.
120hz olmaması dedıgım gıbı sacmalık bence de. Ama benım farkettıgım bır durum olmadı. DEdıgın yaparsam fark olabilir. Dedenemedim. haklısınızdır. 50k cıhazda 60hz gormek acıklanabılır bır durum maalesefe degıl. Hıcbır markanın fanboyu olmamak gerek. Sonucta hepsı uretıcı bız de tuketıcı. elestırmezsek ıyısını yapamazlar. Apple tarafında bu durum yuzunden bu tarz durumlar goz ardı edılıyor dıye dusunuyorum.Uzun süre 120HZ kullanıp cihazı ayarlardan 60HZ'e çektiğinizde fark fazlasıyla anlaşılıyor. Ki dediğiniz gibi 6-7K'lık cihazlarda bile 90-120hz ekran varlen 50K'lık cihazda 60HZ olması başlı başına saçmalıktan ibaret.
Buradaki tek sorun fanatiklik değil aslında. Andorid kötü algım var çünkü android şuan note 9s'e de hizmet ediyor s24 ultraya da.Dostum tercih meselesi. Ben şu anda iPhone 15 kullanıyorum ve 15’den önce Google Pixel 8 gibi tepe modeller de kullandım. İphone kadar pahalı ya da iPhone fiyatının yarısı fiyatında alacağın hiçbir Android cihaz kasma falan yapmaz. Fanatik ve önyargılısın, abartıyorsun.
en büyük etken 6 taksit vade farksız olması tabii de. s23 aldın kablo adaptor aldın, kap map derken 28 i bulduk yine tek seferde odemesi cabası. ondan boyle bi tercih yaptım sagolasın.Ben olsam s23 alırdım. H.o
telefonda vadesiz 6 taksit yapılıyor mu? Ben de yoktu hnagi kart?en büyük etken 6 taksit vade farksız olması tabii de. s23 aldın kablo adaptor aldın, kap map derken 28 i bulduk yine tek seferde odemesi cabası. ondan boyle bi tercih yaptım sagolasın.