KSF Eren
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 236
Merhaba vizyon bilgisayarın kendi sitesinden Asus tuf gaming b650m-e anakart satın aldım. Anakart bugün elime ulaştı. Kutuyu açarken video kaydı falanda aldım ne olur ne olmaz diye iyik de almışım. Kutu daha önce açılmış bir şekilde geldi. Ve anakartın üzerinde parmak izi lekesi vardı ve silsen bile geçmiyor. Benim tahminim termal macun gibi bir şey. Kendilerini aradım ve durumu belirttim. İade edebilirsiniz dendi. Ama ben iade istemediğimi değişim istediğimi belirttim. Onlarda şuanda ellerinde stok olmadığını söyledi. Hem kendi sitelerinde hemde hepsiburada da hala satış sayfaları açık. Bunuda onlara belirttim ve bir hata olduğunu söylediler. Bu konuşmanın üzerinde 20-30 dk falan geçti hala satış sayfaları açık. Ben ürünü indirimli bir şekilde 6799 tl ye satın aldım. Ürün şuan 7700 8000 tl arası ben bu ürünü geri versem bidaha bütcem olmadığı için satın alamayacağım. Ne yapmalıyım nasıl hakkımı alacağım bunlardan yardım eder misiniz ?
files.fm
mp4: WhatsApp Video 2025-09-08 saat 16.33.18_8edd52ad.mp4
Visit this link to play the video: WhatsApp Video 2025-09-08 saat 16.33.18_8edd52ad.mp4