ikinci el o zaman, thh'ye gidersen hakkını alırsın ama ne kadar sürer Allah bilir. bahsettiğin anakart gaming gecesinde arada geliyor, belki öyle şansını denersin, değişim falan olmazsa. sıkma canını.yoktu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
stokta 1 adet kaldı yazıyor buda sıkıntılı bir ürün olabilir olmasa bile benim param geri gelene kadar satılır
sana tavsiyem şudur iade et. muhakkak aynı ürün başka yerlerde aynı fiyata indirim gelir.biyerden gelecek param yok bunu bile zar zor aldım
Merhaba,ikinci el o zaman, thh'ye gidersen hakkını alırsın ama ne kadar sürer Allah bilir. bahsettiğin anakart gaming gecesinde arada geliyor, belki öyle şansını denersin, değişim falan olmazsa. sıkma canını.
ele termal macun bulaşmış ve oraya parmak basmış gibi bir iz var bu normalmi sence sıfır ürün alıyorum sonuçta kutusu açık gelmemesi lazımO anakartın statik poşeti bantlı gelmiyor hatırladığim kadarıyla demirin durumu da normal geldi işlem sırasında olmuş olabilir gibi yinede içiniz rahat etmiyorsa iade tek seçenek
Geliyor, amazondan aldım sonrasında iade ettim. Statik poşetinde bant vardı. Zaten firmalar statik bandı olmayan ürünün iadesini kabul etmiyorlar.O anakartın statik poşeti bantlı gelmiyor hatırladığim kadarıyla demirin durumu da normal geldi işlem sırasında olmuş olabilir gibi yinede içiniz rahat etmiyorsa iade tek seçenek
açarken video kaydı aldım yoktu hiç kesmedim videoyu herşeyi gösterdimGeliyor, amazondan aldım sonrasında iade ettim. Statik poşetinde bant vardı. Zaten firmalar statik bandı olmayan ürünün iadesini kabul etmiyorlar.
zaten diyelimki bant yok. Her türlü parmak izi var ben sonuçta ürünü sıfır aldım sıfır kapalı kutu göndermek zorunda açmış ellemiş belkide kullanmış niye kabul ediyimki sıfır parası ödedim sonuçta öyle değil mim versiyonu değil ama Türkiye inceleme videosunda da açık bir şekilde bandının açıldığı görülüyor
İade edin en olmadı ayak diretirlerse.zaten diyelimki bant yok. Her türlü parmak izi var ben sonuçta ürünü sıfır aldım sıfır kapalı kutu göndermek zorunda açmış ellemiş belkide kullanmış niye kabul ediyimki sıfır parası ödedim sonuçta öyle değil mi
evet birde pinlere bakiyim dedim 1 tane pin yamuk gibi geldi parlıyor aralarından 1 tanesi yani sıkıntı büyükİade edin en olmadı ayak diretirlerse.
Alıntıyı görüntüleİptal ve İade Şartları
www.vizyonbilgisayar.com
Burada da belirtilmiş. Bilgisayar sarf malzemesi dediği şey anakart, ekran kartı gibi statik poşetli ürünler. Hiçbir firmanın ne dist, ne satıcı o koruyucu bandı açmaya hakkı yok. Açtığı an tüketiciye ikinci el ürün satmış olur. Firmanın böyle olursa iade almam dediği haldeki ürünü, konu sahibi niye kabullenip kullansın. Ya arızası varsa? Bir de teknik servisle mi cebelleşsin.