Yardım Vizyon Bilgisayar Vizyonsuzluğu !

yoktu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

stokta 1 adet kaldı yazıyor buda sıkıntılı bir ürün olabilir olmasa bile benim param geri gelene kadar satılır
ikinci el o zaman, thh'ye gidersen hakkını alırsın ama ne kadar sürer Allah bilir. bahsettiğin anakart gaming gecesinde arada geliyor, belki öyle şansını denersin, değişim falan olmazsa. sıkma canını.

ikinci el o zaman, thh'ye gidersen hakkını alırsın ama ne kadar sürer Allah bilir. bahsettiğin anakart gaming gecesinde arada geliyor, belki öyle şansını denersin, değişim falan olmazsa. sıkma canını.
Merhaba,

04.09.2025 16:47 tarihinde [sipariş no su yazcam buraya] ile satın aldığım [ASUS TUF GAMING B650M-E 7600MHz(OC) DDR5 AMD Soket AM5 mATX Anakart] ürünü tarafıma ulaştığında kutusunun daha önce açılmış olduğunu ve ürün üzerinde bir takım lekeler ve parmak izi izleri bulunduğunu gördüm. Teslim alma anında açılış videosu da kayıt altına alınmıştır.

Bu durum, ürünün tarafıma sıfır ve kapalı kutu olarak teslim edilmediğini göstermektedir. 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun gereği, ayıplı ürün kapsamında değişim talep etme hakkım bulunmaktadır.

Bu nedenle:

Aynı ürünün stoklarınıza girmesi halinde değişimin yapılmasını,

Eğer elinizde aynı ürün bulunmuyorsa eşdeğer veya üst model bir ürün ile değişim yapılmasını,

talep ediyorum. Aksi durumda, kanuni haklarımı kullanarak Tüketici Hakem Heyeti’ne başvurmak zorunda kalacağımı bilgilerinize sunarım.

İyi çalışmalar dilerim.

bu şekilde bir destek kaydı açıyorum eğer kendileri kabul ederse ederler yoksada thh ye başvuracağım

O anakartın statik poşeti bantlı gelmiyor hatırladığim kadarıyla demirin durumu da normal geldi işlem sırasında olmuş olabilir gibi yinede içiniz rahat etmiyorsa iade tek seçenek

O anakartın statik poşeti bantlı gelmiyor hatırladığim kadarıyla demirin durumu da normal geldi işlem sırasında olmuş olabilir gibi yinede içiniz rahat etmiyorsa iade tek seçenek
ele termal macun bulaşmış ve oraya parmak basmış gibi bir iz var bu normalmi sence sıfır ürün alıyorum sonuçta kutusu açık gelmemesi lazım

Geliyor, amazondan aldım sonrasında iade ettim. Statik poşetinde bant vardı. Zaten firmalar statik bandı olmayan ürünün iadesini kabul etmiyorlar.

Geliyor, amazondan aldım sonrasında iade ettim. Statik poşetinde bant vardı. Zaten firmalar statik bandı olmayan ürünün iadesini kabul etmiyorlar.
açarken video kaydı aldım yoktu hiç kesmedim videoyu herşeyi gösterdim

m versiyonu değil ama Türkiye inceleme videosunda da açık bir şekilde bandının açıldığı görülüyor

m versiyonu değil ama Türkiye inceleme videosunda da açık bir şekilde bandının açıldığı görülüyor
zaten diyelimki bant yok. Her türlü parmak izi var ben sonuçta ürünü sıfır aldım sıfır kapalı kutu göndermek zorunda açmış ellemiş belkide kullanmış niye kabul ediyimki sıfır parası ödedim sonuçta öyle değil mi

zaten diyelimki bant yok. Her türlü parmak izi var ben sonuçta ürünü sıfır aldım sıfır kapalı kutu göndermek zorunda açmış ellemiş belkide kullanmış niye kabul ediyimki sıfır parası ödedim sonuçta öyle değil mi
İade edin en olmadı ayak diretirlerse.
ss.webp

Burada da belirtilmiş. Bilgisayar sarf malzemesi dediği şey anakart, ekran kartı gibi statik poşetli ürünler. Hiçbir firmanın ne dist, ne satıcı o koruyucu bandı açmaya hakkı yok. Açtığı an tüketiciye ikinci el ürün satmış olur. Firmanın böyle olursa iade almam dediği haldeki ürünü, konu sahibi niye kabullenip kullansın. Ya arızası varsa? Bir de teknik servisle mi cebelleşsin.

İade edin en olmadı ayak diretirlerse.
Alıntıyı görüntüle
Burada da belirtilmiş. Bilgisayar sarf malzemesi dediği şey anakart, ekran kartı gibi statik poşetli ürünler. Hiçbir firmanın ne dist, ne satıcı o koruyucu bandı açmaya hakkı yok. Açtığı an tüketiciye ikinci el ürün satmış olur. Firmanın böyle olursa iade almam dediği haldeki ürünü, konu sahibi niye kabullenip kullansın. Ya arızası varsa? Bir de teknik servisle mi cebelleşsin.
evet birde pinlere bakiyim dedim 1 tane pin yamuk gibi geldi parlıyor aralarından 1 tanesi yani sıkıntı büyük

Ürünü iade et etmezlerse bakarsın çaresine. Böyle kullanmak istiyorsan kullanabilirsin.

Geri