VodafoneNet nasıldır

Emré211

80+
Reaksiyon skoru
23
Ben şu an TürkTelekom kullanmaktayım ve hiç memnun değilim, bu ayın sonunda da taahhütüm bitiyor ve VodafoneNet'e geçmeyi düşünüyorum. Bir komşumuz kullanmakta ve gayet memnun. Siz ne düşünüyorsunuz, önerilerinizi bekliyorum.

Ben şu an TürkTelekom kullanmaktayım ve hiç memnun değilim, bu ayın sonunda da taahhütüm bitiyor ve VodafoneNet'e geçmeyi düşünüyorum. Bir komşumuz kullanmakta ve gayet memnun. Siz ne düşünüyorsunuz, önerilerinizi bekliyorum.
Kablonet altyapısı varsa öneririm

türk telekomuna kurban ol sen. vodafone türk telekomdan daha beter.

millenicom bakabilirsin
Eski pp mi kullanmışsın :)
Eski forumdaki zamanlarımı hatırlattın

Altyapın iyi ise hangi markadna alırsan al bu arada benim komşumun altyapısı 12mbps dedtekliyor max vodafone kullanıyor sıkıntısız bir şekilde internete bakabiliyor ayriyetten statük ip hizmeti vodafonede bedava

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,415
Üyeler
186,888
Son üye
arazhzhara25
Geri