DaffyGraphic
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 4,491
- Konu Sahibi Konu Sahibi
annem doktor gibi bir şey anneme foto attım eczanede çalışıyorara gelsinler. sağlıktan daha acil bir durum olamaz.
annem doktor gibi bir şey anneme foto attım eczanede çalışıyorara gelsinler. sağlıktan daha acil bir durum olamaz.
Hocam keşke yardımcı olabilsem.şu doktora gitmekten başka bir tavsiye verin ya,50km nasıl gideyim,babam ve annemde evde değil
Post automatically merged:
Hayır,hocam.
Kendisi yardımcı olur.annem doktor gibi bir şey anneme foto attım eczanede çalışıyor
aynen,koluma iğne mi yapcakmış anlamadım bir şey dedide.Bende onu düşünüyolrum farklı birşi yedimmiHocam keşke yardımcı olabilsem.
5 6 gün önce normalden farklı bir şey yedin mi?
Kendisi yardımcı olur.
Alerji iğneleri oluyor annen daha hakimdir.aynen,koluma iğne mi yapcakmış anlamadım bir şey dedide.Bende onu düşünüyolrum farklı birşi yedimmi
Cilt doktoruna görünMerhaba arkadaşlar,karnımın 50%İ aralı olarak kırmızı kırızı noktalar var çok kaşınıyo ? 5-6 gündür varmış,şimdi dahada büyüdüler kaşınıyor.Napabilirim ? Belimde,kafamdada var
Kardesim foto at bakalim belki care bulunurMerhaba arkadaşlar,karnımın 50%İ aralı olarak kırmızı kırızı noktalar var çok kaşınıyo ? 5-6 gündür varmış,şimdi dahada büyüdüler kaşınıyor.Napabilirim ? Belimde,kafamdada var
çok kaşınıyor duramıyorum annem gelir 10-20dkyaaşırı ısıdan olabilir.. kaşıma..soğuk suyla o bölgeleri yıka duştayken..sürekli temiz tut.. başka hiçbir şey yapma..
Kardesim foto at bakalim belki care bulunur
dediklerimi yapmalısın.çok kaşınıyor duramıyorum annem gelir 10-20dkya
Olm cabuk doktora gorun online mi yaparsin kendin bilirsin alerji ola bilirçok kaşınıyor duramıyorum annem gelir 10-20dkya
Alıntıyı görüntüle
bunlar gibi ama bunlar sulu ucu bende normal kırmızılıkl
daha geçende duş aldımdediklerimi yapmalısın.