❌İndirim Bitti! Wacom One By Medium Grafik Tablet 1572TL

Alpha45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
370
Birkaç aydır 2200 TL civarı dolaşıyordu tablet. 700 TL civarı bir indirim var, satıcının yorumları genel olarak olumlu ,online ders ve amatör çizim için işe yarar diye düşünüyorum. İhtiyacınız varsa değerlendirebilirsiniz

Teşekkür ederim yararlandım. Bir şey sormak istiyorum. Bu tableti kullanırken kesinlikle çizim eldivenine gerek duyuluyor mu? Eski kız arkadaşımda kullanırken eldivenle kullanıyordu. Yapışma ya da kaymama durumu olur mu?

Teşekkür ederim yararlandım. Bir şey sormak istiyorum. Bu tableti kullanırken kesinlikle çizim eldivenine gerek duyuluyor mu? Eski kız arkadaşımda kullanırken eldivenle kullanıyordu. Yapışma ya da kaymama durumu olur mu?
Hocam şahşen bunu grafik tableti kullanmadım. Ama çevremde kullananan vardı. Memnunlular genel olarak benim kullandığım bundan kötüydü, ihtiyaç duymadım ama bu tablet için alabilirsiniz bence bir sheine bakın istiyorsanız ordan ucuza bulabilirsiniz.

Hocam şahşen bunu grafik tableti kullanmadım. Ama çevremde kullananan vardı. Memnunlular genel olarak benim kullandığım bundan kötüydü, ihtiyaç duymadım ama bu tablet için alabilirsiniz bence bir sheine bakın istiyorsanız ordan ucuza bulabilirsiniz.
Aldım hocam artık çok teşekkür ederim. Kız arkadaşımın tableti de buna benzer bir şeydi belki de aynıydı. Çok profesyonel bir şey aramıyorum zaten. Sektörüne de hakim değilim. Ama popüler, çok satılan bir tablet olduğu belli. Yorumları da güzel o yüzden bir deneyeceğim. Yine de değerli yorumunuz için teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,066
Üyeler
187,768
Son üye
Nover
Geri