🔥İndirim Watsons İndrim + 200 Tl kupon kodu Sınırsız kullanılıyor.

konu sahibine teşekkürler 8 head and shoulders şampuan 3 diş macunu 40 tl ye falan geldi ama 4 ayrı mağaza dan almam gerekicek

şimdi sadece ilk verdiğimiz siparişi mi teslim alabiliyoruz ? diğerlerini farklı mağazalara sipariş etmiştim ona göre sadece ona gideyim

2 sipariş vermiştim hazırdı mağazada. 1 tanesini alabileceğimi söyledi ve seçim hakkı tanıdı.

şimdi sadece ilk verdiğimiz siparişi mi teslim alabiliyoruz ? diğerlerini farklı mağazalara sipariş etmiştim ona göre sadece ona gideyim
2. siparişin için gittiğinde sistemden bakıp görürse büyük ihtimalle teslim etmicektir hocam :) ama yakın isen bi şansını dene

beyler 22 tane sipariş alacağım 3 tanesi iptal oldu döverler mi ciddiyim

MH ile görüştüm her müşteri sadece 1 kere faydalanabilir diyor. 2 ve üzeri siparişleri iptal etme hakkı bulunuyormuş beyler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beyler 22 tane sipariş alacağım 3 tanesi iptal oldu döverler mi ciddiyim
mağazadan hemen al seceneğiyle mi aldınız

Promosyon kodu eksik/hatalı olabilir veya bu promosyon geçerli olmayabilir diyor. bitmiş sanırım kod bende olmuyor

MH ile görüştüm her müşteri sadece 1 kere faydalanabilir diyor. 2 ve üzeri siparişleri iptal etme hakkı bulunuyormuş beyler

benım 22 tanesı hazır beklıyor alamıcam mı

evet hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,844
Üyeler
183,170
Son üye
TmXinhua