bittikod çalışmıyor bende
Kod bitti hocam, şuan kimse kullanamıyorkod çalışmıyor bende
orayı başlarına yıkarım hocam benım hakettıgım sıparıslerım onlar ne sectırecek bana sacmalamasınlarvermezler hocam bence boşa ümitlenme 1 tane seçtirirler aralarından alırsın
Aynen öyle sipariş verdin ve hakkın hata varsa kendilerinde vardır sistemi düzgün yapsaydı sipariş verirken paramı alıyororayı başlarına yıkarım hocam benım hakettıgım sıparıslerım onlar ne sectırecek bana sacmalamasınlar
otur ağla8 tanenin hepsini iade ettiler napabilirim
Her hesabın 1 hakkı var sen 10 tane sipariş verirsen ilk hazır olandan sonrakiler iptal olur.orayı başlarına yıkarım hocam benım hakettıgım sıparıslerım onlar ne sectırecek bana sacmalamasınlar
Benimki ilkide iptal oldu.Her hesabın 1 hakkı var sen 10 tane sipariş verirsen ilk hazır olandan sonrakiler iptal olur.
Bence zoruna gitmiş ucuza alıp bunları yolduğun için müdür tavır yapmış.Beyler 4 siparişti 2 Tanehazırdı. 2 si yoldayken iptal oldu. 2sini aldım. Çok garip bakıyorlar. kötü hissettim. Mağaza müdürü numaramı almasını falan söyledi personele. Sistemde var zaten gerekli işlemi yaparsınız oradan diyip uzadım.