🔥İndirim Watsons İndrim + 200 Tl kupon kodu Sınırsız kullanılıyor.

Watsons'a ve konu sahibine teşekkürler. Bir şampuan alaydım 3'te 3 olacaktı

Ekler

• 1755181110518.webp
    1755181110518.webp
    13.5 KB · Hit: 173
  • 1755181338610.webp
    1755181338610.webp
    10.7 KB · Hit: 158
orayı başlarına yıkarım hocam benım hakettıgım sıparıslerım onlar ne sectırecek bana sacmalamasınlar
Aynen öyle sipariş verdin ve hakkın hata varsa kendilerinde vardır sistemi düzgün yapsaydı sipariş verirken paramı alıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mağazada bile etiket fiyatından işlem yapılıyor bu da aynı mantık gördugum fiyattan sipariş verdım teslım etmek zorunda

arkadaşlar herkesin bir hakkı var diye bişey yok 26 sipariş gerçekleştirdim 4 mağaza üzerinden ürünün stokları mağazanın onay vermesiyle alakalı 22 iptal olan var 4 tane şuan alabileceğim ürün var

Beyler 4 siparişti 2 Tanehazırdı. 2 si yoldayken iptal oldu. 2sini aldım. Çok garip bakıyorlar. kötü hissettim. Mağaza müdürü numaramı almasını falan söyledi personele. Sistemde var zaten gerekli işlemi yaparsınız oradan diyip uzadım.

Beyler 4 siparişti 2 Tanehazırdı. 2 si yoldayken iptal oldu. 2sini aldım. Çok garip bakıyorlar. kötü hissettim. Mağaza müdürü numaramı almasını falan söyledi personele. Sistemde var zaten gerekli işlemi yaparsınız oradan diyip uzadım.
Bence zoruna gitmiş ucuza alıp bunları yolduğun için müdür tavır yapmış.

Geri