Win 11 Oyunlarda Cursor Kayboluyor

RagnarLodbrok

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
227
RX 6700XT ekran kartı kullanıyorum 25.12.1 sürümünde böyle bir sorun yoktu, 26.1.1 sürümüne geçince oynadığım tüm oyunlarda cursor kaybolmaya başladı. DDU ile silip tekrar kurdum ancak sorun düzelmedi, win 11 sürümüm de en güncel sürüm. 25.12.1 sürümüne geri mi dönmeliyim yoksa başka bir çözümü var mıdır?
Edit: 25.12.1 sürücüsünü de denedim şu an, aynı sorun devam ediyor.

Son düzenleme:
cursor ne oldugnu soylersen yardımcı olabılırım belkı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

26.1.1 surumune gecınce bende valoda bıle cokuyor

en son satacam 6700xt yı gecıcem 3060ti a 8gb vramle artık bluestack yukler hayday oynarım

Son düzenleme:
cursor ne oldugnu soylersen yardımcı olabılırım belkı
Ekrandaki imleç hocam.

26.1.1 surumune gecınce bende valoda bıle cokuyor

en son satacam 6700xt yı gecıcem 3060ti a 8gb vramle artık bluestack yukler hayday oynarım
Ben hiç çökme sorunu vs. yaşamıyorum da ilk defa böyle bir sorun yaşadım, bu durum da sinir ediyor.

Şu an bunun alt tab attıktan sonra olduğunu fark ettim.

Son düzenleme:
Her oyunda olmuyorsa oyuna özel de olabilir. Borderless Fullscreen olmayan oyunlarda oluyor. Mesela CS 1.6'da bu sorunu yaşıyorum. Atıyorum öldüm ve aşağıda tarayıcıda geziniyorum, raund başlarsa fareyi en sol üstte kitliyor oyuna dönene kadar da bozuyor falan.

Her oyunda olmuyorsa oyuna özel de olabilir. Borderless Fullscreen olmayan oyunlarda oluyor. Mesela CS 1.6'da bu sorunu yaşıyorum. Atıyorum öldüm ve aşağıda tarayıcıda geziniyorum, raund başlarsa fareyi en sol üstte kitliyor oyuna dönene kadar da bozuyor falan.
Her oyunda oluyor hocam maalesef.

O halde arkadaki bir uygulama neden oluyor olabilir. Spesifik bir uygulama fareyi masaüstüne taşıyacak kadar izine sahiptir. Atıyorum antivirüs gibi. Arka planda yakın zamanda çalıştırdığın ve açık olan veya yakın zamanda yüklediğin bir uygulama, hizmet çalışıyorsa kapatıp deneyin. Hatta son yüklediğiniz uygulamaları kaldırıp da deneyebilirsiniz.

Bak mesela şu arkadaş klip almak için kullandığı uygulamadan dolayı yaşamış.

O halde arkadaki bir uygulama neden oluyor olabilir. Spesifik bir uygulama fareyi masaüstüne taşıyacak kadar izine sahiptir. Atıyorum antivirüs gibi. Arka planda yakın zamanda çalıştırdığın ve açık olan veya yakın zamanda yüklediğin bir uygulama, hizmet çalışıyorsa kapatıp deneyin. Hatta son yüklediğiniz uygulamaları kaldırıp da deneyebilirsiniz.

Bak mesela şu arkadaş klip almak için kullandığı uygulamadan dolayı yaşamış.
Bendeki sorunun bu olduğunu da düşünmüyorum hocam çünkü 26.1.1 sürümüne güncellemeden önce hiçbir sorunu yoktu, 26.1.1 sürümünü yükledikten sonra da hiçbir şey indirip silmedim. Daha sonra 25.12.1 sürümünde sorun yoktu diye temiz kurulumla o sürüme geri döndüm ama sorun hala devam ediyor.

CMD' yi yönetici olarak çalıştırıp SFC /scannow yazıp enter deyin bir tarama yapsın.

Geri