- Konu Sahibi Konu Sahibi
Direk Windows dan mı indireyim yoksa bunun sürüm farklılıkları vs varmı hocam11 kurun hocam daha yeni güncel çok bir fark yok oyunlarda
Direk Windows dan mı indireyim yoksa bunun sürüm farklılıkları vs varmı hocam11 kurun hocam daha yeni güncel çok bir fark yok oyunlarda
sanırım seveni de sevmeyeni de çok olan bir sistemkafam ağrısın da hiç istemiyorum ama win11 görünüm olarak daha iyi gibi
Peki Windows 10 nun hangi sürümü yada direk son sürümümü olmalı ben pek bilmediğim içinhocam win11 çıkalı çok oldu artık sorunsuz yani ama hani ben win10 u sevme sebebim görünüşü kolaylığı vb idi performans düşüşü korkunuz varsa öyle şeyler olmaz.
windowsun sayfasında önerilen sürüm ve son sürüm olarak ikiye ayrılması lazım önerileni indirip kurabilirsiniz onun harici win 10 pro en iyisi gaming için.Peki Windows 10 nun hangi sürümü yada direk son sürümümü olmalı ben pek bilmediğim için
Pro hatta benim anakart coğu driveri win11 desteğiyle sunuyor gene de geçmedimHangi sürümü yüklemeliyim peki ?
Tamamdır çok sağolunwindowsun sayfasında önerilen sürüm ve son sürüm olarak ikiye ayrılması lazım önerileni indirip kurabilirsiniz onun harici win 10 pro en iyisi gaming için.
bende aynı kafadayım erken alışmak için erken geçtim yoksa win10 adamdır.11i sevmiyorum ama alıştım. Bir süre sonra mecbur geçmek zorunda kalacaktık. Bari erken alışıyım diye geçtim. Şimdilik memnunum. İsteğe bağlı güncellemeleri yapmıyorum. Eskisi gibi kararsız değil.