Çözüldü✓ Windows 10 mu Windows 11 mi kurmalıyım

hocam win11 çıkalı çok oldu artık sorunsuz yani ama hani ben win10 u sevme sebebim görünüşü kolaylığı vb idi performans düşüşü korkunuz varsa öyle şeyler olmaz.
sanırım seveni de sevmeyeni de çok olan bir sistem 😆 kafam ağrısın da hiç istemiyorum ama win11 görünüm olarak daha iyi gibi

hocam win11 çıkalı çok oldu artık sorunsuz yani ama hani ben win10 u sevme sebebim görünüşü kolaylığı vb idi performans düşüşü korkunuz varsa öyle şeyler olmaz.
Peki Windows 10 nun hangi sürümü yada direk son sürümümü olmalı ben pek bilmediğim için

Win 10 kardeşim @shaco27 geçenlerde patlamıştı win11 i çoğu arkadaş geri win10 a dönüyor :)

Peki Windows 10 nun hangi sürümü yada direk son sürümümü olmalı ben pek bilmediğim için
windowsun sayfasında önerilen sürüm ve son sürüm olarak ikiye ayrılması lazım önerileni indirip kurabilirsiniz onun harici win 10 pro en iyisi gaming için.

11i sevmiyorum ama alıştım. Bir süre sonra mecbur geçmek zorunda kalacaktık. Bari erken alışıyım diye geçtim. Şimdilik memnunum. İsteğe bağlı güncellemeleri yapmıyorum. Eskisi gibi kararsız değil.

Tabii ki 10.

11 kur ilerde uğraşmazsın, profesyonel kullanıcı değilsen fark hissetmeyeceksin arayüz dışında

11i sevmiyorum ama alıştım. Bir süre sonra mecbur geçmek zorunda kalacaktık. Bari erken alışıyım diye geçtim. Şimdilik memnunum. İsteğe bağlı güncellemeleri yapmıyorum. Eskisi gibi kararsız değil.
bende aynı kafadayım erken alışmak için erken geçtim yoksa win10 adamdır.

Teşekkür ederim herkese sanırım öncelik ki olarak win10 kuracağım sistemi detaylı kullanıp yükledikten sonra win11 deneyebilirim sanırım ❤️

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,029
Üyeler
184,875
Son üye
Mktat
Geri