Heath Ledger
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,767
Arkadaşlar oem key alacağım. Güvenilir bir site lütfen
Windows 10 un sitesinden deneme sürümünü indirip kullana bilirsin istersen ben uzun süredir öyle kullanıyourmArkadaşlar oem key alacağım. Güvenilir bir site lütfen
Satıcının puanı çok iyi. Yorumlarda gayet iyi, buradan alabilirsiniz.Arkadaşlar oem key alacağım. Güvenilir bir site lütfen
bu attığın videodaki gerçekten oluyor muValla sağlamindir satıyor oem ve retail key.Onun dışında n11, gitti gidiyorda satıyorlar.
Oem ve retail farkı:
Windows 10 Retail ve OEM sürümleri arasındaki fark nelerdir? - Technopat Sosyal
Kısaca yazayım OEM ile Retail arasındaki fark nedir?
![]()
Benim tavsiyem bedava , programsız yapmandır.
1- cmd yi yönetici olarak çalışltır
2- sonra bu 3 kodu tek tek gir
cscript slmgr.vbs /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
cscript slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc
cscript slmgr.vbs /ato
bu videoda yapımı anlatılmış:
olmazsa PC yeniden başlat ve bir daha dene
Evet. Yorumlarını okuyabilirsin. Bende format attığımda yapıyorum.bu attığın videodaki gerçekten oluyor mu
1 keyle nasıl çalışıyor her bilgisayar saçma geldi banaEvet. Yorumlarını okuyabilirsin. Bende format attığımda yapıyorum.
tüm güncellemeleri alabiliyor musunEvet. Yorumlarını okuyabilirsin. Bende format attığımda yapıyorum.
Şimdi şöyle oluyor. Bu key retail key. Güncelleme alıyorsun ama ben yapmıyorum. Bu arada bu key ilkbaharda bitiyordu. Ama üstüne ekleme yapılmış geçen baktım ekimdi şimdi aralık olmuş1 keyle nasıl çalışıyor her bilgisayar saçma geldi bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tüm güncellemeleri alabiliyor musun
sence alsam daha mı iyi olur 10 tl bişey zatenŞimdi şöyle oluyor. Bu key retail key. Güncelleme alıyorsun ama ben yapmıyorum. Bu arada bu key ilkbaharda bitiyordu. Ama üstüne ekleme yapılmış geçen baktım ekimdi şimdi aralık olmuş. Gördüğün gibi sağ altta yazı da yok
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bende etkinleştir yazısı çıkıyor sağ altta o sinir bozucuWindows 10 un sitesinden deneme sürümünü indirip kullana bilirsin istersen ben uzun süredir öyle kullanıyourm
videodaki şeyi yapabilirsin para vermedenBende etkinleştir yazısı çıkıyor sağ altta o sinir bozucu