java
80+ Bronze
Yalnız offline bu zaten ucuza satılan keylerde legal değil.Sonra verilerin gider ruhun bile duymaz. Hele anakarta bulaşırsa g.o
Yalnız offline bu zaten ucuza satılan keylerde legal değil.Sonra verilerin gider ruhun bile duymaz. Hele anakarta bulaşırsa g.o
Yeniden baslat deyince de oluyorBu para verip 10 TL'ye aldığınız keyleri windowsu yükledikten sonra girmeniz lazım muhtemelen size hata verecektir bu key hatalı diye. Bende en azından öyle oluyordu ben yükledikten sonra etkinleştiriyordum
windows 10 kodları zaten windows 11 de de olmuyor muhttps://www.pttavm.com/microsoft-windows-11-pro-dijital-lisans-anahtari-p-230618594
W11 sürümünü deneyen var mı ?
Boşu boşuna mı aldık yaniiYalnız offline bu zaten ucuza satılan keylerde legal değil.
botnet ne?Yapmayın bunu sakın gidin 10 TL verin alın Bununla bilgisayarınızı botnet ağına dahil ediyosunuz. Yaptıysanız da silin bunu.
nasıl siliniyorYapmayın bunu sakın gidin 10 TL verin alın Bununla bilgisayarınızı botnet ağına dahil ediyosunuz. Yaptıysanız da silin bunu.
arkadaşlar bunu alsam sıkıntı olur mubu ürünü alsam sıkıntı çıkartır mıWindows 10 Pro ve Office 365 İkili set (Online - PttAVM.com - 2025
Windows 10 Pro ve Office 365 Ä°kili set (Online Teslim) Mail adresinize teslim edilmektedir. Windows 10 Pro Ãrün anahtarı ve Office 365 Hesabı olarak gönderilir. - 2025www.pttavm.com
Herkes alayım dursun, yazınca bende çoğunluğa aldanıp aldım, köşede dursun lazım olunca kullanırım dedim; lazım oldu. Yazdım yazdım olmadı bende CMD'den elle hallettim, ihtiyacım kalmadı ama teşekkür ederim, düşünmen yeter.Hocam onun süresi var işte adam o an satıyor sana o keyden 100 kişiye satıyor kullanım limiti var sonra o key gg oluyor. Lazımsa bnende var süresi bitmeden verebilirim DM atın deneyin