🔥İndirim Windows 10 Pro Lisans Anahtarı 4,90 TL && Windows 11 Pro Lisans Key 7,99 TL

slmgr -dli komutu ile fakat ayrıntı olarak bakabiliyorduk. O kodu unuttum ne yazık ki.
Bendeki de retail channel yazıyor. Pinti store dan 19 TL ye Win 11 Pro aldıydım 2 ay önce.

O zaman aldığımız ürünler aynı. Bir sıkıntı yok gibi gözüküyor ama bakalım.
Aynen büyük ihtimal ile aynı. Bakalım uzun kullanımda bir sıkıntı yaratmazsa iyidir. Gerçi KMSpico ile etkinleştirmekten kat kat iyi.

Aynen büyük ihtimal ile aynı. Bakalım uzun kullanımda bir sıkıntı yaratmazsa iyidir. Gerçi KMSpico ile etkinleştirmekten kat kat iyi.
Ayrıntılı bakmak için ise kod bu. slmgr -dlv

Ayrıntılı bakmak için ise kod bu. slmgr -dlv
1662047473377.png
,
Bende böyle yazıyor.

Kmspico diye bişey yok.

Retail channel kimin yada hangi kuruluşa ait olduğu bilinmeyen etkinleştirici key anlamına geliyor. Senin kimliğini belirleyemiyor yani. Genelde soeun olmaz. Garantisi verilemez tabii.

Kmspico diye bişey yok.

Retail channel kimin yada hangi kuruluşa ait olduğu bilinmeyen etkinleştirici key anlamına geliyor. Senin kimliğini belirleyemiyor yani. Genelde soeun olmaz. Garantisi verilemez tabii.
Yok hocam o anlamda söylemedim zaten. KMSpico ile korsan etkinleştirmek yerine en azından 5 10TL ye alınan orjinal key ile etkinleştirmek daha iyi dedim.

Yok hocam o anlamda söylemedim zaten. KMSpico ile korsan etkinleştirmek yerine en azından 5 10TL ye alınan orjinal key ile etkinleştirmek daha iyi dedim.
Zamanında Kmspico nun yaptığı şeyle bu keyler aynı şeyler.
Batan şirketlerin kurumsal keyleri satın alınıyor çok ucuza. Sonra da böyle ticareti dönüyor.

İkinci bir yöntem de eski keylerin satılması. Kullanılmayan w7 ve sonrası tüm keyler sonraki OS ler için tekrar aktif edilir microsoft tarafından. Piyasada bulunan çoğu key bunlardan biridir. En son %70 diye duymuştum.

Ömrü dolan anakartlardan da keyler çekilir ve tekrar kullanıma açılır. Yine o keyler de böyle ucuza satılıyor.

Orijinal diye aldığınız tüm keyler aslında %70 ihtimalle daha önceden kullanılmış, kullanıldığı bilgisayarlarda ömrünü tamamlamış ve reactive edilmiş keyler.

Geri