beyaz hacker
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
- Konu Sahibi Konu Sahibi
oyun için çok fazla kullanılmayacak çoğunlukla ders,iş için kullanılacak.Diğer özellikler de biraz yükselirse belki. İşlemci zorlanabilir.
oyun için çok fazla kullanılmayacak çoğunlukla ders,iş için kullanılacak.Diğer özellikler de biraz yükselirse belki. İşlemci zorlanabilir.
Windows 10 da kalabilirsiniz bence ozaman.oyun için çok fazla kullanılmayacak çoğunlukla ders,iş için kullanılacak.
destek bittiğinde anca windows 11 e geçerim ztn şu anlık 10 kullanıyorumWindows 10 da kalabilirsiniz bence ozaman.
Destek bittikten sonra Windows 11' e geçince (Geçmesi bile zor normalde o bilgisayarla) Bilgisayar çok kasarsa Fydeos işletim sistemini deneyebilirsiniz. 2 gb RAM' i olan çok kötü Casper tablet bilgisayarda bile akıcı çalışıyor. Chrome Os Flex' in çok benzeri ama Android uygulamalarını (Google Play Store' da dahil) indirebiliyorsunuz.destek bittiğinde anca windows 11 e geçerim ztn şu anlık 10 kullanıyorum
onu şimdi bile indirsem ssd lazımmıDestek bittikten sonra Windows 11' e geçince (Geçmesi bile zor normalde o bilgisayarla) Bilgisayar çok kasarsa Fydeos işletim sistemini deneyebilirsiniz. 2 gb RAM' i olan çok kötü Casper tablet bilgisayarda bile akıcı çalışıyor. Chrome Os Flex' in çok benzeri ama Android uygulamalarını (Google Play Store' da dahil) indirebiliyorsunuz.