Windows 11 geçilirmi

Klaus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
400
Windows 11 tam sürümü çıktı sanırım geçilirmi insider yeşil ekran yiyiordum sorun yaşayan varmı

Yani bence 1 2 ay sonra geç derim. Oyunlarda veya kullandığın programlarda sıkıntı yaşama ihtimalin var.

format atcam zaten pcye hazır dedim windows 11 kurayım
Benim kendi ses sürücüm W11'e destek vermiyor diye oyunlarda ses kalitesi patates oluyor. Bilgisayar başında olduğum da genelde oyun oynadığım için beni rahatsız etti bu olay. Eğer sende de öyleyse bence hemen geçme.

EDİT : pardon hem oyun hem de ses sürücüsü destek vermiyormuş

Benim kendi ses sürücüm W11'e destek vermiyor diye oyunlarda ses kalitesi patates oluyor. Bilgisayar başında olduğum da genelde oyun oynadığım için beni rahatsız etti bu olay. Eğer sende de öyleyse bence hemen geçme.

EDİT : pardon hem oyun hem de ses sürücüsü destek vermiyormuş
şuan windows 11 insider sürümünü kullanıyorumda öyle bir sorun olmadı ama yeşil ekran veriyor ara sıra oyunlarda tam sürümdede bu böylemidir

şuan windows 11 insider sürümünü kullanıyorumda öyle bir sorun olmadı ama yeşil ekran veriyor ara sıra oyunlarda tam sürümdede bu böylemidir
Yeşil ekran ile ilgili bir sorun çekmedim şu ana kadar. Tam sürümde bu sorunu kaldırmışlar olsa gerek

Yeşil ekran ile ilgili bir sorun çekmedim şu ana kadar. Tam sürümde bu sorunu kaldırmışlar olsa gerek
windows 11 insider sürümünden nasıl direk tam sürüme yükselttebillirim

Geri